Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő

2017. 10. 11. 07:49
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az egy éve átadott élményrészlegének köszönhetően családbarát díjat kapott a Zala megyében lévő Lenti Termálfürdő a közelmúltban, ahol október folyamán akciókat szerveznek a helyi lakosoknak.
Kutfej Attila, a fürdő ügyvezető igazgatója a helyi televíziónak nyilatkozott arról, ahhoz, hogy ezt a címet megkaphassák viszonylag szigorú szempontoknak kellett megfelelniük. Elsősorban azt vizsgálták, hogy milyen szolgáltatásokat tud nyújtani a fürdő a családok számára korosztálytól függően.
Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő
Az 2016-ban megépült élményfürdő a családok minden tagjának és minden korosztálya számára tud megfelelő szolgáltatást nyújtani, amit eddig csak nyáron tudtak biztosítani. A fiatalabb korosztály a téli időszakban eddig nem találta meg a számításait a fürdőben. Az élményfürdő megépítésével ez az akadály is elhárult – nyilatkozta az igazgató.
Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő
Az élményfürdő közel egy éve üzemel, mintegy 10 ezerre tehető azoknak a vendégeknek a száma, akik egy év alatt meglátogatták. A vendégek zöme más településről érkezik, a kevés számú helyi vendégek számára a jövőben akciókat terveznek és bíznak benne, hogy egyre több helyi lakos is igénybe fogja venni a fürdő szolgáltatásit.
Díjat kapott a Lentiben működő termálfürdő
A tavaly átadott élményfürdő mellett egy 4 csillagos szállodával is gazdagodott a város, melynek működésével kapcsolatban is elégedetten nyilatkozott Kutfej Attila. A Hotel Balance a 2016-os induló évben alapvetően jól „teljesített”, de 2017-ben a vendégszám és a foglalási százalék is növekedett. Egyre több külföldi turista jelent meg a szállodában – főleg a téli időszakban, nyáron viszont több a magyar vendég.
Szeretnék a helyi lakosok érdeklődését még jobban felkelteni a fürdő és a szálloda iránt ezért különböző akciókkal, belépő díjak kedvezményes árusításával, nyílt nap tartásával remélik, hogy minél többen veszik majd igénybe a fürdő és a szálloda szolgáltatásait - ez utóbbinál elsősorban az étterem igénybevételére gondolnak. Ennek érdekében már október hozzáfognak a szervező munkához.

Kutfej Attila a Lenti TV-nek nyilatkozott a díjról.

A videó forrása: Lenti Televízió

Szóljon hozzá