Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat

2018. 12. 12. 20:12
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Tanácstalan karácsonyi ajándék ügyben? Ha még most sincs ötlete, mivel lepje meg szeretteit, lassan bajban lehet, és kapkodásba torkollhat a helyzet. Semmi pánik! Tudunk pár nagyszerű hazai fürdőt, ahol remek ajándékötletekkel sietnek segítségére.
Ön is mindig utolsó pillanatra hagyja az ajándékvásárlást, és minden évben megfogadja, hogy jövőre máshogy lesz? Nos, ha idén sem sikerült időben kigondolni a meglepetéseket, már egészen biztosan szorong egy kicsit emiatt. Ne essen kétségbe! Igazi Jolly Joker ajándéktippünk van: fürdőbe szóló ajándékutalvány.
Miért Jolly Joker? Egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden családban akad legalább egy valaki, aki imád fürdőbe járni. A nagyi gyógyulni szeretne, párjának egy kellemes masszázs esne jól, de a családi fürdőzésnél sincs vidámabb és tartalmasabb elfoglaltság. Ezzel az ajándékkal mellé nyúlni nem lehet. Gyógykezelés, kényeztető masszázs, szauna- és fürdőbelépők, bérletek, szállás utalványok, pihenés és feltöltődés: mind a fa alá kerülhet. Lássuk, hol, milyen ajándékötlettel húzzák ki a bajból a tanácstalanokat!
TIPP: A kiválasztott fürdő képére kattintva is ismerkedhet az ajándékutalványokkal.

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő: személyre szabott utalványok

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, a dél-alföldi lakosok egyik kedvenc fürdője a Tisza közelében épült, varázslatos hangulata van. Gyógy-, élménymedencéin, és wellness részlegén kívül a fürdő legnépszerűbb helye kétségkívül a hatalmas szaunavilága. A forróság szerelmesei különböző hőmérsékletű és páratartalmú szaunák közül kedvükre válogathatnak, mint a 90 °C-os finn, 44-50 °C-os infra, a rózsabarack, a stollen szauna, vagy akár a tepidárium. A fürdő magas ásványianyag tartalmú vizének és kiváló orvosai szakértelmének segítségével tucatnyi gyógyszolgáltatás közül is választhatunk. Karácsonyi ajándékba fürdő belépők, bérletek, szauna belépők és bérletek, wellness kezelések, és szállás csomagok is megvásárolhatók utalvány formájában. Ide kattintva tudja megrendelni a személyre szabott élményt szeretteinek: TISZAKÉCSKEI AJÁNDÉKUTALVÁNY KARÁCSONYRA.
Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat

Brigetio Gyógyfürdő Komárom: ajándékutalvány már 1000 Ft-tól

A komáromi Brigetio Gyógyfürdőt és környékét 2018-ban gyógyhellyé nyilvánították. Összesen 10 medence áll itt a vendégek rendelkezésére, melyek között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt, legyen a célja gyógyulás, kikapcsolódás vagy szórakozás. A forróság szerelmeseit két finn szauna és egy rönkszauna várja itt. Hetente többször tartanak szaunaprogramokat, és havi rendszerességgel éjszakai fürdőzést is. A komáromi fürdő utalványai mellett szól az is, hogy nagy terhet vesznek le az ajándékozó válláról azzal, hogy a döntés nem az ő kezében van, hiszen a fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is beváltható ajándékutalványok esetében az ajándékozott választhatja ki, hogy mire költi utalványát. Amennyiben szeretteit szívesen meglepné komáromi kikapcsolódással és élményekkel, itt élhet a lehetőséggel: BRIGETIO AJÁNDÉKUTALVÁNY KARÁCSONYRA.
Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő: ajándék Az Év Fürdőjétől

Kijelenthetjük, hogy 2018 a mórahalmi fürdő éve volt, ugyanis a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő lett idén Az Év Fürdője. A fürdő növekvő népszerűségét leginkább családbarát jellegének, valamint a folyamatos, környezettudatos és vendégbarát fejlesztéseinek köszönheti. 2017. év végére a fürdő új épületszárnnyal is gazdagodott. A mórahalmi fürdőben négyféle gyógyvíz, nyáron 21, télen 16 medence, szaunaparkjában 14 kabin várja a vendégeket. A fürdő része egy sajátosan gyermekek számára tervezett, több mint 3000 m2-es fedett élményfürdő is. A gyógyfürdőben számos gyógyászati szolgáltatás is elérhető. Ajándékutalvány formájában belépőket, de wellnesscsomagot és kezeléseket is választhat. A mórahalmi fürdő ajándékutalványai közül itt válogathat: MÓRAHALMI UTALVÁNYOK A KARÁCSONYFA ALÁ.
Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő: fürdő, motel és kemping

A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő több évtizede gyógyítja és pihenteti a vendégeket. A gyógyfürdőben széles skálája elérhető a gyógyvízre alapozott gyógyászati szolgáltatásoknak, amelyek főleg mozgásszervi betegségek, reumatikus fájdalmak kezelésére javallottak. A szabadban minden évszakban használható gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat, ahol a kellemes, meleg vízből csodálhatják a tél szebbik arcát. Lepje meg szeretteit ebbe a hangulatos fürdőbe szóló ajándékkal, és az ajándékozott akár 2019. december 31-ig is felhasználhatja utalványát. Bővebben itt tájékozódhat minderről: ÉLMÉNY ÉS PIHENÉS KISKUNMAJSÁN.
Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: minden korosztály imádja

A sárvári fürdőben számos gyógyászati és egészségmegőrző szolgáltatás elérhető, ugyanakkor a vidám csobbanáshoz is adott minden feltétel. A gyógyfürdő szárny gyógyvizes és élménymedencéiben zavartalan a pihenés, a dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es családi élményfürdőben pedig már a legkisebbek is élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján. A fürdő exkluzív szauna-világa a testet-lelket felfrissítő nyugalom oázisa. Szolgáltatásaihoz hasonlóan a fürdő ajándékutalványai az egész családnak örömöt okozhatnak. Van miből válogatni: csak masszázs fajtából több tucatot számoltunk. Fürdőbelépők, szauna-világ belépő, kényeztető masszázsok, wellnesshétvége, vagy akár egy gyógykúra is kerülhet a fa alá. Ide kattintva válogathat a fürdő ajándékutalványaiból: SÁRVÁRI PIHENÉS ÉS ÉLMÉNY KARÁCSONYRA.
Ez az öt fürdő menti meg a karácsonyi halogatókat