Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel

2018. 12. 28. 08:28
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Nincs is jobb kikapcsolódás az ünnepek között, mint lazítani, tombolni egy kicsit valamelyik hazai élményfürdőben. Persze családdal, gyerekekkel fürdőbe menni egészen más, mintha felnőtt társasággal érkezünk.
Sok hazai fürdő van, ahol a kicsik önfeledten játszhatnak és pancsolhatnak, ráadásul a szülők is jól érzik magukat, összegyűjtöttünk hetet közülük!

Aquaticum Debrecen

A debreceni Aquaticum élményfürdő az egyik legjobb választás, ha 14 év alatti gyerekekkel érkezünk. Nemcsak rengeteg játék, különböző korosztályok részére létesített vízi csúszda és gyerekbarát szolgáltatás, de sokféle kedvezmény is várja a családokat. A trópusi kalandok vízi birodalmában kipróbálható a vízen járás, a hullámmedencében mászófalon lehet ügyeskedni és többféle csúszda is várja a gyerkőcöket. Az Aquaticum mediterrán élményfürdőben külön gyermek- és bébimedence működik, a 3 éves korig ajánlott bébimedencének a vizét pedig nem klórral fertőtlenítik, így nem kell bőrirritációtól tartani. A vízen kívüli időtöltés is megoldott, hiszen van mászófal, valamint egy különleges, két szintes gyerekjátszót is kialakítottak.
Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel
Aquaticum

Gyulai Várfürdő

Öt éve nyitották meg Gyulán az AquaPalota élményfürdőt, ahol természetesen gondoltak a gyerekes vendégekre. A komplexumban van baba- és gyermekmedence, a lurkók egy medencében lévő kishajón is játszhatnak, illetve ha ezt megunják, akkor ott vannak a vízköpő állatok, vagy éppen kis vízágyú. A csúszdák közül az egyik kifejezetten családi használatra készült. Emellett az élményfürdőben egy baba-mama szobát és egy fedett játszóteret is kialakítottak, de a nagyobb gyerekek is bizonyíthatják, hogy le mernek csúszni a 10 méteres magasságból induló, majd egy vulkán belsejét is megjáró csúszdán.

 

Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel

Gyulai Várfürdő


Bükfürdő Thermal & Spa

Bükfürdőn a termálfürdő fedett – élményfürdő – részlegben egy 31-33 Celsius fokos vizű gyermekmedence és egy 32-34 fokos pancsolómedence várja a legkisebbeket.  A Bükfürdő Thermal & Spa-ban a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A gyermekeket pancsoló medencék és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer is várja. A pihenőtéri épület az ingyenesen használható pihenőágyak mellett játékokkal, társalgósarkokkal, fűtött pihenőfelületekkel, baba-mama szobával áll a vendégek kényelmének szolgálatába. A vidám játékokkal felszerelt játszószobában, illetve a modern játszótéren a gyermekek átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak.

 

Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel
Bükfürdő Thermal & Spa


Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben néhány éve adtak át egy családi részleget. A termálfürdő koncepciója, hogy a családok minden tagja találjon magának szórakozási lehetőséget, lehetőleg egymás zavarása nélkül. Az új részlegben hullámmedence, játékokkal felszerelt bébimedence, csúszdák, vízágyúk, spriccelőkapuk, családi csúszda állnak a gyerekek rendelkezésére. A játszóházban ingyenes gyermekfelügyeletet lehet igénybe venni. Ráadásul babakonyha, pelenkázó, játszósarok és pihenőszoba is a családok rendelkezésére áll. Ebben az épületszárnyban a víztisztítást klórmentes technológiával oldják meg.

 

Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő


Zalakarosi Fürdő

A Zalakarosi Fürdő fedett részlegében egy játszóház működik, amihez etető, szoptató helyiség is kapcsolódik, amelyeket igénybe vehet mindenki, aki babával érkezik. Az ide érkező gyerekek imádják a Vízipók-Csodapók élményfürdő részleg élménymedencéjét, a csúszdákat, a vízágyukat. A fedett rész egész évben várja a legkisebb fürdővendégeket. Itt is külön sekély vizű medencerészek vannak a tipegő gyerekeknek és mélyebbek a nagyobbaknak. Számos vizes attrakció nyújt itt élményt, a gyerekek a kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. A termálfürdő családbarát szolgáltatásai közé tartozik az a speciális szauna is, amit csak 40-45 Celsius-fokosra fűtenek, így a gyerekek és a szüleik együtt vehetik igénybe.
Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel
Zalakarosi Fürdő

Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Élményfürdő hatalmas fürdőkomplexum Budapesten, a különleges élményekre vágyó családoknak. A fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és 11 darab, összesen közel egy kilométer hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. Az ötemeletes csúszdatorony óriáscsúszdáit, a Hagyma csúszdát és a Hegyi-folyó csúszdát nagyobb gyerekek és felnőttek használhatják, míg a gyermekmedence Hullám és Dzsungel csúszdáját a kisebbekre szabták, de csúszda, mászófal, labdamedence és akadálypálya is várja a gyerekeket. Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített víz alatti fekvő felületekkel.
Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel
Aquaworld

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón, a Hungarospa fürdőben található Aqua-Palace fedett élményfürdő egész évben várja a látogatókat és sokszínű, fürdőzéssel egybekötött programokat kínál. Az Aqua-Palace elkülönítve biztosít szórakozást a felnőttek és a gyermekek részére. Külön szint lett kialakítva a gyermekek számára, ahol medence, csúszda, gyermekjátszó, szoptató és pelenkázó, bébi úsztató, ugra-bugra és még gyermekpihenő is rendelkezésre áll. A számukra kialakított szolgáltatások biztonságosak, valamint a tervezés során a gyermekek igényeit és a szülők elvárásait is figyelembe vették.
Ezt a hét fürdőt ki kell próbálnia gyermekeivel
Hungarospa Hajdúszoboszló

Nyitókép: Zalakarosi Fürdő

Pelion Extra nyitási akció

A tapolcai Hotel Pelion az idei nyárra felejthetetlen élményekkel és a megszokott vendégszeretettel készül. Nyitási csomagjuk akár 7160 Ft kedvezménnyel foglalható online. Kattintson a részletekért...Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide