Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Hét éves lett a Kumánia

2019. 05. 07. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Hetedik születésnapját ünnepelte a kisújszállási Kumánia, az öt beltéri és két kültéri medencével rendelkező turisztikai komplexum. A születésnapi rendezvényen szó esett a komplexum bővítésnek terveiről, új medencékről, bővülő szálláslehetőségekről és egy nemrégiben elnyert díjról is.
Kecze István, Kisújszállás polgármestere a születésnapon tájékoztatta az ünneplőket arról, hogy heteken belül 16 lakókocsi állással bővül a kemping, és a tervek szerint őszre elkészül az új kültéri gyógymedence is, mely a fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező vendégek rendelkezésére is áll majd. A távlati tervek között újabb tíz faház építése, a jelenleg 30 szobás hotel bővítése és egy kültéri élménymedence kialakítása is szerepel.
Hét éves lett a Kumánia
Fotó: Zámbori Péter
Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője büszkén mutatta meg a rendezvény alkalmából megtartott sajtótájékoztatón azt a védjegytáblát, melyet nemrég a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselőjétől vehetett át a Hotel Kumánia***superior nevében. Az igazgató hangsúlyozta, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díj egy olyan visszaigazolás a vendégek felé, amely azt bizonyítja, hogy Kisújszálláson is minőségi szolgáltatásokkal találkozhatnak.
Hét éves lett a Kumánia
Kecze István és Zámbori Péter a Magyar Turizmus Minőségi Díjjal
A sajtó képviselői előtt ismertették a Hotel Kumánia májusban induló törzsvendég programját, mellyel a visszatérő vendégek lojalitását kívánják tovább erősíteni.