Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Kültéri termálvizes medencével bővül a kisújszállási fürdő

2019. 01. 21. 19:21
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező vendégek rendelkezésére is áll majd a Kumánia új medencéje. A szezonra a kempinget is bővíteni fogják Kisújszálláson.
A fürdő kedvelőknek már egy ideje nem kell bemutatni az évről évre egyre népszerűbb kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőt sem, ami három szolgáltatást kínál egyben: hotel, élményfürdő és gyógykomplexum. A fürdő strandján egy feszített víztükrű úszómedence és egy élményelemekkel felszerelt gyermekpancsoló, a fürdő szemrevaló belső terében pedig öt fedett medence és egy gazdag szaunavilág található.
A kisújszállási turisztikában érdekelt szakemberek a közelmúltban évértékelő ülést tartottak. A résztvevők a helyi turisztikai attrakciók együttműködését szorgalmazták, de szó eset a fürdőt érintő fejlesztésekről is. Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft ügyvezetője beszámolt arról, hogy a komplexumban idén is folytatódnak a tavaly elkezdett lakókocsis fejlesztések: újabb 15 lakókocsi-állás készül el a szezonra a kemping területén.
Kültéri termálvizes medencével bővül a kisújszállási fürdő
Fotó: Zámbori Péter
Az ügyvezető tájékoztatta a jelenlévőket, hogy elindult egy kiserőműves beruházás, amely révén a Kumánia Gyógyfürdő Kft. létesítményei mellett a helyi bölcsőde, a védőnői szolgálat és a házi orvosi rendelők is környezetbarát módon működhetnek. E fejlesztés lényege, a gyógyvíz kísérőgázának hasznosítása, melyről bővebben korábbi cikkünkben már írtunk.

Zámbori Péter arról is beszámolt, hogy az év második felére egy új kültéri termálvizes medencével bővül a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, mely mind a helyi fürdőzők, mind a fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező turisták rendelkezésére áll majd.
Nyitókép: St’art Esküvői Fotó- és Videó

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide