Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében

2017. 07. 14. 07:14
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az egyik legkülönlegesebb, Európában is egyedülálló hazai fürdő sohasem bízza a véletlenre, ha a vendégek szórakoztatásáról van szó. A Miskolctapolca Barlangfürdőben július 22-én például nem kevesebb mint három DJ gondoskodik majd a fergeteges hangulatról az éjszakai fürdőzés alkalmával.
El tud képzelni emlékezetesebb buli helyszínt a Miskolctapolca Barlangfürdőnél? Mindazok, akik régóta tervezgetik már, hogy meglátogatják Az Év Fürdője verseny tavalyi győztesét, remek alkalom lehet a közelgő, éjszakai fürdőzéssel egybekötött DJ Party.
Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében

Csodás környezetben reggeltől estig

Miskolctapolca és a térség kincsét a fürdővé kialakított barlangot a víz évezredek alatt vájta ki a kemény mészkősziklákból, amely elképesztő látványával és egyedi építészeti megoldásaival már első látásra ámulatba ejti az ideérkezőket. A fürdőkomplexum egy óriási, meseszép ősfákkal szegélyezett, több mint három és fél hektáros parkban reggel kilenctől egészen este nyolcig várja vendégeit széles körű fürdő- és wellness szolgáltatásaival. A nyári időszakban nemcsak a barlangban fürdőzhetünk, a Miskolctapolca Barlangfürdő a fedett részleg mellett összesen hat, élményelemekkel felszerelt medencét is kínál.
Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében

Egész napos szórakozás

A július 22-i party menetrendje a következő lesz: 20.00 – 21.30 között Bárány Attila, 21.30-tól 23.00 óráig Szecsei Attila lesznek a hangulatfelelősök, Stereo Palma 23.00-tól hajnali fél egyig pörget a lemezjátszók mögött. Az est házigazdája DJ JOE lesz. Érdemes akár egy egész napos fürdőzés megkoronázásaként tekinteni az estre, hiszen az aznapra napijegyet vásárolt vendégek is részt vehetnek az éjszakai programon.
Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében

Szauna szeánszok a buli alatt

Az éjszakai csobbanás, táncra csábító ritmusok, mesés környezet. Ha mindez nem volna elég csábító, a fürdő szuper Szauna parkja is rendelkezésre áll a fürdőzve bulizók és a bulizva fürdőzők előtt a DJ Party éjszakáján. Lávaköves finn szauna, gőzkabin és infraszaunák várják a buli hevében kicsit megpihenni vágyókat. A pörgős júliusi éjszakán, szauna belépőjegy megváltásával ingyenesen sós, mézes és jeges szauna szeánszokon is frissülhetnek a vendégek, akiknek a szaunás szusszanást követően 16-18 °C-os merülő medencével, vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük visszahűteni felhevült testüket, majd újult erővel jöhet az újabb tánc!
Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében

Minden hétvégén szauna szeánszok, szombatonként zenés programok

Egy fergeteges buliról biztosan lemarad, ha nem tud részt venni a július 22-ei partin, de kétségbe nem kell esnie, mert július minden szombatján 20.00 – 24.00 óra között lesznek zenés éjszakai fürdőzések Miskolctapolca Barlangfürdőben. Sőt, a hónap folyamán nem csak zenés esteket, de folyamatos szauna szeánszokat is tartanak a fürdőben, minden héten péntektől vasárnapig.
Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében