Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Összefogtak a dunántúli fürdők: Indul a Dunántúli fürdőtúra

2019. 05. 30. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Bükfürdő, Sárvár és Zalakaros városok fürdői közösen hirdettek pecsétgyűjtő akciót. A Dunántúl három jelentős fürdője együttműködésének célja a termálrégió népszerűsítése, egymás forgalmának erősítése. Az összefogással a fürdőlátogatók is jól járhatnak.
Bükfürdő is csatlakozott Sárvár és Zalakaros között már korábban életbe lépett együttműködési megállapodáshoz, a közös munka most kibővült a „Dunántúli fürdőtúra” névre keresztelt programmal.
A „Dunántúli fürdőtúra” lényege, hogy ha a „túrázók” mindhárom fürdőben megvásárolják a teljes árú, fürdőt és szaunát is tartalmazó napijegyet, cserébe egy-egy pecsétet kapnak. Ha a gyűjtőfüzetben mindhárom fürdő pecsétje szerepel, tulajdonosa 50% kedvezményre jogosult a következő jegy vásárlásakor az általa választott fürdőben.
Összefogtak a dunántúli fürdők: Indul a Dunántúli fürdőtúra
Zalakarosi Fürdő
A három fürdő közti együttműködést Boros László Attila, a Bükfürdő Thermal & Spa vezérigazgatója, Vojtkó Tibor, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő ügyvezetője, valamint Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója 2019. május 29-én tartott sajtótájékoztatón jelentette be. Ahogy a sajtótájékoztatón is elhangzott, a három fürdővezető a mindennapokban is jó kapcsolatot ápol egymással és fontosnak tartják, hogy ezzel az összefogással mindenkiben tudatosítsák, közösen is tudják népszerűsíteni a termálrégiót.
Összefogtak a dunántúli fürdők: Indul a Dunántúli fürdőtúra
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
Az eseményen egyaránt örömét fejezte ki dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, Kondora István, Sárvár város polgármestere, valamint Novák Ferenc, Zalakaros város polgármestere, hogy a Dunántúl három legnagyobb fürdője ezzel az együttműködéssel a desztinációkat is erősíti.
Összefogtak a dunántúli fürdők: Indul a Dunántúli fürdőtúra
Bükfürdő Thermal & Spa
Ágh Péter országgyűlési képviselő a Dunántúl legvonzóbb régiójának a Balaton után a Nyugat-Dunántúlt tartja, ami Bükfürdőnek, Sárvárnak és Zalakarosnak is köszönhető. Azt reméli, hogy ez az összefogás egyfajta kilincs lesz majd a Vas és Zala megyébe érkező vendégeknek.
A „Dunántúli fürdőtúra” pecsétgyűjtése 2019. június 1-től augusztus 31-ig tart, a beváltás 2019. szeptember 1. és december 23. között lehetséges. A gyűjtőfüzetek mindhárom fürdő pénztáraiban megtalálhatók és elérhetőek.
Nyitókép: Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, Boros László Attila, a Bükfürdő Thermal & Spa vezérigazgatója és Vojtkó Tibor, a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő ügyvezető igazgatója.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Kehidán!

Meneküljön el a nagyvárosok nyüzsgésétől, egy teljes testi-lelki felfrissülésre, a Zalai dombok ölelésében, a gyógyvíz megújító erejével! Megnézem