Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak

2018. 08. 07. 20:07
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Igazi Jolly Joker fürdőket válogattunk a lenti gyűjteményünkbe, ahol gondosan figyelnek arra, hogy egy nap a strandon a család minden tagja számára élmény legyen. Van, ahol a kicsiket mesestrand, máshol animátorok várják, extrém csúszdák a nagyobbakat, a nyári délutánokat pedig koncertek és előadások színesítik.

Miskolctapolcai Strand

Nyitott és fedett élménymedencékkel, modern wellness-központtal nyújt teljes élményt a Miskolctapolcai Strandfürdő az ide látogatóknak. Az 50 méteres úszómedencében versenyezhet, a fokozatosan mélyülő medencében pedig biztonságban, együtt strandolhat a család, akiknek egy fantasztikus játszótér is rendelkezésére áll. Augusztus 12-én is a családoké a strand. A gyerekek reggel 10-től este 18-ig ugrálhatnak a légvárban, megkóstolhatják, milyen jó is a vattacukor, megtanulhatják, hogyan kell lufit hajtogatni. A felnőtteknek egészség-tanácsadás mellett mentás-levendulás és mézes masszázzsal kedveskednek. Izgalmas családi vetélkedőkön kicsik és nagyok aznap összefogva is próbára tehetik ügyességüket, majd 17 órától együtt táncolhatnak: fellép az UFO.
Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak
Miskolctapolcai Strand

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Nemcsak a Nyugat-Dunántúl, de az ország egyik legtöbb medencéjével rendelkező fürdőkomplexumát találjuk Bükfürdőn, ahol a családok egy igazán tartalmas napot tölthetnek el. A strandfürdő területén kialakított Acapulco medencében vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. A strand Függőágy Parkjában, árnyékban pihenhetünk. A családi csúszdákon együtt csúszhatunk a gyerekekkel, de a legkisebbeknek kialakított vizes játszótér és a Cápabarlang is mindig gyereknevetéstől hangos. A felnőttek kedvence egyértelműen a 10 különleges szaunával rendelkezdő zóna, amelyet akár nyáron is előszeretettel látogatnak.
A fürdő nem csak a klasszikus strandélményeket hozza a nyárra, de rengeteg izgalmas programot a család minden tagjának. Augusztus 11-én Béres Alexandrával vízi aerobikozhatunk, 18-án tűzoltó-bemutató, 19-én Hagyományőrző délután népi körjátékokkal és bűvészműsorral lesz terítéken, augusztus 20-án pedig bábelőadás szórakoztatja majd a piciket.
Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 

Hungarospa Hajdúszoboszló

Európa legnagyobb fürdőkomplexumában nyáron minden nap ünnep, nehéz a választás rengeteg medencéje közül, hol csobbanjunk, melyik csúszdáját csússzunk, esetleg a mediterrán a tengerpartot idéző medence partján ejtőzzünk. A gyerek augusztus 10-ig a Vízipók meseszínpad előadásain és a Minimax gyerekstrandon szórakozhatnak. Augusztus 4-10-ig roboszörfözhetnek, vagy csocsózhatnak, miután kipróbálták a 2 új gyerekmedencét. Amíg a gyerekkel animátorok foglalkoznak, a szülők gyógyvizes medencében lazulhatnak, részt vehetnek aquafitnesz órákon, hogy aztán a jégbarlang fürdőben folytassák a pihenést.
Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak
Hungarospa Hajdúszoboszló

Zalakarosi Fürdő

Több mint 10 hektáron a Dunántúl egyik legnagyobb családi fürdője várja azokat a bátor kisgyerekeket, akik a beltéri Kölyökfürdőben le mernek csúszni a hosszú csúszdákon. A legtöbb csúszda 12 éves kortól már önállóan használható, legyen az az extra meredek Kamikaze, vagy a 81 méter hosszú Anakonda. A Móka Túra a hét minden napján kölyökkereső útra kel, hogy ostrom alá vegye a fürdőben pancsoló gyerekeket különféle kártya- és társasjátékokkal. Amíg Vízipók-Csodapók a mesestrandon szórakoztatják a kicsiket, addig a szülőknek érdemes felkeresni a rekreációs és pihenő zónát, ahol 36 fokos gyógymedencében gyógyulhatnak, vagy a fokozatosan mélyülő sportmedencében róhatják a hosszokat. Augusztus 17-én este szuper hangulatú, zenés éjszakai fürdőzésben lehet részünk 21-tól hajnali 2-ig. 
Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak
Zalakarosi Fürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvár tényleg az a hely, ahol a család apraja-nagyja jól érezheti magát, ugyanis mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. A dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es épületben találunk játékokkal teli bébimedencét, spriccelpőkapuval tarkított gyermekmedencét, pihenőszobával kialakított baba-világot és vidám hangulatú játszóházat, ahol 3 év felett ingyenesen vigyáznak a gyerkőcökre. A felnőttek ejtőzhetnek az óriási napozóteraszon, vagy a 83 méter hosszúságú Dragero csúszdán csúszhatnak. Akik inkább nyugalomra vágynak, exkluzív hangulatú szaunavilágot választhatják. Augusztus 16-án a nemzetközi folklór napon táncolhatunk a lengyelekkel, a románokkal, vagy a franciákkal egy jót.
Szuper családbarát fürdők, amelyek a programjaikkal is hódítanak
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
Nyitókép: Cápabarlang Bükfürdőn.