Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tizenhat pályás az ország legújabb csúszdaparkja

2018. 07. 27. 11:45
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Hétfőn nyitott meg az egyik legnagyobb hazai csúszdapark Kisvárdán. Öt emelet magas csúszdái között egészen extrémek is akadnak, de gondoltak a kisebbekre is. Az egykori Várfürdőnek új neve is lett: Aquacinema.
Korábban már írtunk arról, hogy az ország egyik legnagyobb csúszdaparkja épül Kisvárdán, amit 2018. július 23-án birtokba is vehettek a vendégek. A vadonatúj csúszdaparkban öt emelet magasról indulnak a csúszdák, közöttük van óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, félig nyitott vagy épp alagútrendszerű négysebességű pálya is. A merészebbeknek való, legmagasabb csúszda 15 méterről, a kisebb gyerekeknek szánt pályák három méter magasról indulnak.
Tizenhat pályás az ország legújabb csúszdaparkja
A biztonságos indulásról és megérkezésről több tucat, érzékelővel összekötött elektronikus start-stop rendszer gondoskodik – olvashatjuk a frissmedia.hu portálon, ahol jó néhány izgalmas képet is közöltek a színesen kanyargó csúszdákról.
A fürdőben a csúszdaparkon kívül egy 50 méter hosszúságú 220 cm mély versenymedence, két kisebb méretű 8 méter átmérőjű, termálvizes medence áll a vendégek rendelkezésére, a gyerekeket pedig egy vízi játékokkal felszerelt játszópark is várja.
A fürdő fejlesztése még nem fejeződött be, a csúszdapark mellett többek között  vízi filmstúdió (innen a fürdő új neve is), fejre állított tájház és kilátó is épül még. Egyelőre nem tudni, hogy ezeket az az újdonságokat pontosan mikortól vehetik igénybe a látogatók.
Tizenhat pályás az ország legújabb csúszdaparkja
A komplex – csúszda használatot is magába foglaló  felnőtt jegy – 3900 forint, ez a 2-9 éves gyerekek esetén 1000 forint. Két éves korig ingyenes a belépés. 16 óra után lehetőség van kedvezményes jegyek vásárlására felnőtteknek 1900 forint, gyerekeknek 500 forint áron. A belépőjegyek árakról itt olvashat bővebben.
Tizenhat pályás az ország legújabb csúszdaparkja
A fürdő 9-től 19 óráig tart nyitva, reggeli úszásra 6 és 8 óra között van lehetőség, úszójegy megváltása mellett, ami 800 (felnőtt), illetve 600 (gyerek) forintba kerül.
Képek a fürdő Facebook oldaláról származnak.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem