Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Az ország második legnagyobb csúszdaparkja épül Kisvárdán

2017. 11. 16. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Mint korábban már mi is írtunk róla, hatalmas csúszdapark épülhet fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. Akkor még úgy tudtuk 14 elemből fog állni, ez a szám időközben 17-re emelkedett, így nem a harmadik, hanem a második legnagyobb csúszdapark lesz az országban a kisvárdai.
A vízi filmstúdió, a fejre állított tájház és kilátó mellett csúszdaparkot is szeretnének építeni a Kisvárdai Várfürdőben.
Már a közbeszerzési leírásból is kitűnt, hogy nem egy egyszerű szórakoztatóparkról van szó. A tervek szerint ugyanis egy 1070 hosszú és 14 elemből álló csúszdapark létesítése lesz a feladat, megvalósítására pedig 9 hónapot szánnak. A munkára jelentkező két pályázó közül a debreceni székhelyű Therma Poolsystem Kft. és az MB Épszer Kft. közösen fog dolgozni az élménypark felépítésén. A kisvárdai beruházásoknál szintén jól ismert MHM Product Kft. pedig alvállalkozóként fog részt venni a beruházásban.
Az Mfor beszámolója szerint a 14 csúszdából álló kisvárdai projekt megvalósításával az ország harmadik legnagyobb csúszdaparkja épült volna meg a városban, de időközben ez a 14 elem 17-re emelkedett, ezzel a dobogó második fokára lépett, megelőzve a hajdúszoboszlói komplexum 15 csúszdáját. Az első helyen a mogyoródi Aquaréna található, ahol 26 csúszdán szórakozhatnak a vendégek.
Nyitóképünk illusztráció (forrás: Aquaréna  - Mogyoród)