Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

20% kedvezményt kaphatunk a Hévízi Tófürdőben és a Zalakarosi Fürdőben

2021. 05. 18. 11:28
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Idén tavasztól már a Hévízi Tófürdőben és az új Kis-Balaton látogatóközpontban is érvényes a West of Balaton kedvezményrendszer egész éves kedvezménye. Az 5 nyugat-balatoni szolgáltató által nyújtott kedvezmény a családok számára alkalmanként több ezer forint megtakarítást jelenthet.

A Hévízi Tófürdővel már 5-re bővült azoknak a szolgáltatóknak a köre, amelyek 20% kedvezményt adnak a vendégeiknek, ha a 4 másik hely valamelyikének belépőjegyét felmutatják a pénztárnál.

A fürdőkedvelők számára talán legfontosabb, hogy a Zalakarosi Fürdő is tagja az együttműködésnek, így ha az egyik fürdőben jártunk, akkor a másikban 20% kedvezményt kapunk. De a környék 3 másik jelentős attrakciója is részese az együttműködésnek. Egy keszthelyi múzeumlátogatással, egy kis-balatoni ökotúrával, vagy egy hullámvasutazással is megszerezhetjük a kedvezményt.

 

Egész pontosan az alábbi szolgáltatók vesznek részt az együttműködésben:

 

Zalakaros és Hévíz egymástól mindössze 40 kilométerre található, a Kis-Balaton, a Zobori Élménypark és Keszthely is könnyedén elérhető autóval a két fürdőhelyről. Érdemes tehát számításba venni a nyaralás tervezésekor, hogy környékbeli szolgáltatásokat is olcsóbban kapjuk meg.

 

A Hévízi Tófürdő egy igazi kuriózum, amit legalább egyszer mindenkinek látni kell, aki szeret fürdőbe járni. A Zalakarosi Fürdőben pedig annyiféle szolgáltatás érhető el egy helyen magas színvonalon, hogy szintén ott kell szerepelni minden fürdőkedvelő bakancslistáján.

 

A kedvezményrendszerről további információk elérhetőek a szolgáltatók honlapjain.

 

20% kedvezményt kaphatunk a Hévízi Tófürdőben és a Zalakarosi Fürdőben

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem