Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Kisorsoltuk a Hotel Eger & Parkba szóló utalványt

2020. 08. 27. 10:58
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
Június 24. és augusztus 24. között tartó játékunkban a termalfurdo.hu hírlevelére feliratkozók között sorsoltunk ki egy utalványt, amely a Hotel Eger & Parkba szól. A nyertes lejjebb görgetve olvasható.
Hotel Eger & Park**** a város központjában, a fürdő közelében, változatos szolgáltatásokat biztosító wellness részleggel várja a vendégeket. A szerencsés nyertes itt tölthet majd el másodmagával 2 éjszakát félpanziós ellátással és a wellness részleg használatával.

A nyertes

A szerencsés ezúttal Mózes-Szabó Zsófia volt, akit e-mailben már értesítettünk és várjuk a válaszát.

Újabb nyerési lehetőség

Ezúttal nem hírlevél feliratkozás, vagy egy egyszerű kérdés megválaszolása a játékban való részvétel feltétele, hanem egy néhány perces kérdőív kitöltése. Cserébe több wellnesshétvégét, vásárlási utalványt, fürdőbelépőket, kozmetikai ajándékcsomagot sorsolunk ki.
Mondja el, hogyan jár fürdőbe, strandra, wellness-ezni és nyerje meg az ajándékok egyikét.
A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:

Hogyan füdőzik a magyar?

 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hévízen!

A hévízi Hotel Európa fit**** ősszel is minden korosztálynak szóló ajánlatokkal, exkluzív környezetben, kiváló szolgáltatással várja Vendégeit. Megnézem
Szállásajánló

Hotel Eger & Park****

Eger
Fürdő a közelben: Egri Termálfürdő
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
állatbarátállatbarát