Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Hét fürdő a pihenni vágyóknak

Számos fürdő ma már fontosnak tartja, hogy az óriáscsúszdák és vízi attrakciók kedvelői mellett azoknak az igényeit is kielégítse, akik kifejezetten egy csendes fürdőzésre vágynak. Összegyűjtöttünk önöknek néhányat ezek közül.

Családi pihenés konfliktus nélkül

Alig jön el a nyár, de már mindenki a családi programot szervezni. Együtt indul el egy vagy több napra a család, sőt sokszor a nagyszülők is csatlakoznak a vakációhoz.

Aloe vera, áldásos gyógynövény nyáron is

A csodás növénynek számtalan pozitív hatása bizonyított, ráadásul ott zöldell sokunk szobájában vagy teraszán. A tömör zöld levelek nedve rendkívül hatékonyan használható mind a szépségiparban, mind a gyógyítás területén.

Négy tuti wellness tipp nyárra

Wellness kezelések nyáron? Higgyék el, ha jól választanak, a spa vagy wellness kúra a legnagyobb forróságban is üdítően hat majd a szervezetükre.

Hét csodás fürdő, amelyet Erdélyben járva muszáj felkeresnie

Erdély gyönyörű vidékei télen-nyáron elkápráztatják a turistákat. A kirándulás vagy városnézés megkoronázásaként érdemes kipróbálni a térség gyönyörű fürdőhelyeit is.

Maradjunk talpon a víz tetején! Próbáljuk ki az extrém sportokat könnyedén

Windsurf, kite, SUP vagy wakeboard. Sportok, amelyekhez a vízen is talpon kell maradni, és amelyek ma már számos vízparti nyaralóhelyen elérhetők. Az extrémnek nevezett vízi sportok hatalmas élményt és adrenalin löketet jelentenek.

Egy héten át ünnepli születésnapját a hajdúszoboszlói fürdő

A több emberöltőnyi sikert, mely során a fürdő szülők, nagyszülők és unokák kikapcsolódását, gyógyulását és pihenését szolgálta és szolgálja, fergeteges születésnapi programsorozattal ünnepli az idén 90 éves Hungarospa. Érdemes csatlakozni hozzájuk!

Kis csúszdahatározó – hogy tudjuk, mire vállalkozunk

Twister, kamikaze, fekete lyuk és őrült folyó… Elképesztő nevek, amelyek már a kapun belépve személyiségtől függően adrenalinnal vagy félelemmel töltik el a vízi vidámparkokba érkező vendégeket. Jöjjön egy rövid csúszdalexikon a legnépszerűbb típusokkal.

4 új medence és egész éves nyitvatartás a Palatinuson

4 új fedett medencével várja a látogatókat Budapest első szabadtéri fürdője, ahol 2,9 milliárd forintos beruházás eredményeként átadták az új wellnessrészleget.

Óriási buli lesz Az Év Fürdőjében

Az egyik legkülönlegesebb, Európában is egyedülálló hazai fürdő sohasem bízza a véletlenre, ha a vendégek szórakoztatásáról van szó. A Miskolctapolca Barlangfürdőben július 22-én például nem kevesebb mint három DJ gondoskodik majd a fergeteges hangulatról.

Egy apró bogyó tele egészséggel: ezért együnk sok áfonyát

Nem csak azért érdemes friss áfonyát enni, mert finom és számos receptben igen jól felhasználható. Az áfonyában úgynevezett anthocianin is található - ez a flavonoid adja a vöröskáposzta és a padlizsán színét is -, amelynek számos egészségjavító hatással van.