Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

István Pince és Nemzeti Bormúzeum

Eger
További információ
A több mint 220 éves István Pince és Nemzeti Bormúzeum Eger város központjában, 15 méter mélyen helyezkedik el, muzeális értékű borokkal.
Az Egri Korona szálloda alatt elhelyezkedő, 225 méter hosszú pincerendszer három részből áll. Az éttermi része nagyjából 110 fő befogadására alkalmas, viszont egy itt elfogyasztott vacsora többet tartogat az elénk kerülő ételek tökéletes kompozíciójánál. A gasztronmómiai remekek mellé kiváló borok közül választhatunk, az élményt pedig a cigányzene és a folklór program teszi teljessé. A ház borait egy külön erre kialakított helyiségben, a Borszentélyben érlelik, a Nemzeti Bormúzeumban pedig a régi borászattechnikai eszközöket, illetve a magyar borvidékek muzeális értékű borait tekinthetjük meg.

Nézze meg az István Pince és Nemzeti Bormúzeum 360 fokos utcaképét!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Eger látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...MegnézemFürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Eger & Park****

Eger
Fürdő a közelben: Egri Termálfürdő
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
Közeli látnivalók
Város a város alatt
Az Egri bazilika főbejáratához vezető lépcsősor mellett nyílik a Város a város alatt kiállítóhely, a török hódoltság alatt épült egykori érseki pincerendszer bejárata. 
Részletek

Varázstorony
Az egri Eszterházy Károly Főiskola épületében található Varázstorony ad otthont hazánk egyetlen állandó kiállításának, mely a 18. század csillagászati távcsöveit és mérőeszközeit mutatja be eredeti környezetükben.
Részletek

Egri bazilika
Eger látnivalói között jelentős helyet tölt be Magyarország második legnagyobb bazilikája, a klasszicista stílusú Egri bazilika.
Részletek

Egri minaret
Eger látnivalói közül kiemelkedik az Egri minaret, mely hazánk három minaretje közül a legmagasabb és egyben a legjobb állapotban lévő.
Részletek

Kopcsik Marcipánia
Az egri Kopcsik Marcipániában kiállított közel 120 darab különböző tárgy mind marcipánból készült. 
Részletek

Programajánló
További programok