Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Eger Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


október. 17.
Az Egri Vár napja

Eger
Az 1552-es győzelem emlékére október 17-én minden évben megünneplik az Egri Vár Napját. Az emlékezetes napon múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásokkal, haditorna bemutatókkal, történelmi játszóházakkal és szakmai programokkal várják az érdeklődőket.
október. 22. - október. 24.
Éneklő Magyarország Regionális Kórusfesztivál

Eger
Énekegyüttesek, énekkarok, vegyeskórusok mutatkoztak be ebben az évben is a Éneklő Magyarország Regionális Kórusfesztiválon. A hangverseny mellett, szakmai előadások is várják az énekegyütteseket.
november. 19. - november. 21.
Palócgála

Eger
A nagy múltú regionális-nemzetközi népzenei fesztiválon a hazai és felvidéki népzenéből adnak ízelítőt a versenyzők. Az érdeklődők az énekes, hangszeres szólisták és együttesek előadásában ismerhetik meg a hazai és a felvidéki népzene gyöngyszemeit.
december. 01. - december. 22.
Egri advent

Eger
Ünnepváró hetek a város központjában, Dobó téren.
április. 29. - május. 02.
Egri Csillag Weekend

Eger
Minden évben (hagyományosan április utolsó hétvégéjén) megrendezik az Egri Csillag Weekend-et, ahol egri borászatok kínálják legújabb évjáratú Egri Csillagjukat, a téren továbbá gasztronómiai és zenei fesztivál várja a látogatókat.
május. 22. - május. 23.
Egri Retro Fesztivál

Eger
A nagy sikerre való tekintettel minden évben eljön az ideje annak, hogy leporoljuk a bakeliteket, felcsavarjuk a szőnyegeket és beindítsuk az igazi magyar retrot!
május. 27. - május. 29.
Feszt! Eger

Eger
Eger legnagyobb könnyűzenei fesztiválja a legismertebb hazai fellépőkkel várja az érdeklődőket, rendkívül egyedi helyszínen, fényfestéssel és óriási bulival.
május. 29.
Gyereknap az Egri Termál- és Strandfürdőben

Eger
Ingyenes gyermek belépőjeggyel és további meglepetésekkel készül az Egri Termálfürdő gyereknap alkalmából!
június. 23. - június. 26.
Kaláka Fesztivál

Eger
A Kaláka Fesztiválon koncertek, kézműves vásár és kiállítások várják a látogatókat több helyszínen. 
július. 20. - július. 24.
Utcazenészek Versenye Egerben

Eger
A rendezvény keretében több mint 50 banda, legalább 150 zenész, 5 napon át, napi 12 órában zenél Eger belvárosának 20 pontján!
július. 21. - július. 27.
VINO Kóstoló Ünnep

Eger
Az egri VINO Kóstoló Ünnep célja hogy egy bor, gasztronómiai és kulturális program együttest kínáljon évről évre az Egri Borvidék és borászatainak népszerűsítésére.
augusztus. 13. - augusztus. 15.
Sörfesztivál Egerben

Eger
Kézműves és prémiumkategóriás sörök, gasztronómiai különlegességek és színes programok két napon keresztül az Agria Park Díszkertjében, Egerben.
augusztus. 14. - augusztus. 15.
Végvári Vigasságok

Eger
Az Egri Várban újjáéled az 1552-es ostrom. Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.
augusztus. 19. - augusztus. 21.
Vár Fesztivál Egerben

Eger
Hatalmas fesztivállal, külföldi sztárvendégekkel, több színpadon, számtalan zenei stílusban várnak mindenkit a Vár Fesztiválra, az ország egyik legszebb városában, Egerben. 
augusztus. 26. - augusztus. 28.
Egri Bikavér Ünnep

Eger
Az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából rendezik az egri Érsekkertben. A finom borok mellett sokszínű zenei kínálat és önfeledt szórakozás várja a vendégeket. A belépés ingyenes!
szeptember. 10. - szeptember. 12.
Szederinda Néptánctalálkozó

Eger
Többszáz fellépő érkezik a Szederinda Nemzetközi Néptánc fesztiválra ezen a hétvégén Egerbe. A három nap alatt gyermek, ifjúsági, felnőtt, határon túli magyar és külföldi tánccsoportok lépnek színpadra a belváros több helyszínén.
szeptember. 13. - szeptember. 15.
A szüret Egerben

Eger
A háromnapos rendezvényen helyi borok, különleges ételek, színpadi programok, koncertek, kézműves vásár, gyermekprogramok, hagyományőrző ügyességi játszótér várják a családokat.

Fürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Eger & Park****

Eger
Fürdő a közelben: Egri Termálfürdő
wellnesswellness
városivárosi
gyógygyógy
állatbarátállatbarát