Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Sóstó ZOO - Nyíregyházi Állatpark

Nyíregyháza
További információ
Európa-hírű Nyíregyháza Állatparkja, a Sóstó ZOO, ahol az állatok többsége szabadon, ketrecek nélkül él.
Nyíregyházától néhány kilométerre van egy hely, ami több ezer állatnak ad otthont. Ez a tölgyerdő mélyén található Állatpark, ahol körbejárhatjuk a Földet, és megismerhetjük a különböző részein élő állatokat. Az 1998-ban alapított létesítmény célja egy nyugat-európai színvonalú állatkert létrehozása volt – mindezt évről évre építették ki, a munkálatok során pedig szem előtt tartották az akkori állattartási elveket. Egy folyamatosan fejlődő területről van szó, amihez a szakmabeliek is tökéletesen alkalmazkodnak – ha szükséges, modernizálnak vagy éppen megszüntetnek egy-egy részt. A Sóstó ZOO-ban tett látogatás alkalmával olyan különleges állatokkal találkozhatunk, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt, a komodói sárkány vagy a homoki tigriscápa – egyszóval úgy érezhetjük, világkörüli útra indultunk.

Járja be a Nyíregyházi Állatparkot egy virtuális túrán! 

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.


 

Nézze meg a 360 fokos képeket a Nyíregyházi Állatparkról!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).
Tekintse meg a Nyíregyházi Állatparkról készült videókat is!Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Nyíregyháza látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Sóstó
Nyíregyháza északi részén, Sóstógyógyfürdőn találjuk a csodálatos környezetű Sóstót, melynek vízterülete közel 9,5 hektáron terül el. 
Részletek

Sóstói Múzeumfalu
A megye tájegységeinek népi építészetét bemutató Sóstói Múzeumfalu 12 holdas területével az ország egyik legnagyobb skanzenje. 
Részletek

Igrice mocsár
Az egykori nyírvíz lápok utolsó hírmondója a hetvenhektáros védett területté nyilvánított Igrice mocsár.
Részletek

Tuzson János Botanikus Kert
A Nyíregyházi Főiskola Tuzson János Botanikus Kertje az egyik legfiatalabb az országban. Több mint 2500 növényfaj és fajta él itt, melyek szinte a világ minden tájáról származnak. 
Részletek

Jósa András Múzeum
A polihisztor Jósa András nevét viseli az 1868-ban alapított, jelenlegi épületében 1974 óta működő nyíregyházi múzeum. 
Részletek

Programajánló