Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Tőserdei kalandpark - Lakitelek

Lakitelek
További információ
A Tőserdei Kalandpark felejthetetlen élményeket és kalandokat ígér minden korosztály számára. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1500 - 2000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A Tősfürdő területén elhelyezkedő új Tőserdei Kalandparkban kora tavasztól késő őszig várjuk a kalandozni vágyókat. A kalandozók 3 pályarendszer közül tudnak választani. Az animátorok segítenek beöltözni, majd részletesen megtanítják mindenkinek a helyes pályahasználatot, hogy sérülésmentesen próbálhassuk ki rátermettségünket. 
A legkisebbekre egy 13 akadályból álló pálya vár, melyen 100 cm és 150 cm közötti gyermekek próbálgathatják ki magukat, bizonyíthatják ügyességüket. A biztonságos mászásról minden pályán a biztosítókötelek és a pálya animátorok gondoskodnak. A nagyokat egy 16 akadályos pályával várják, amely igazi kihívást jelent mindenki számára. A pályát 150 cm felettiek vehetik igénybe. A természet által alakított táj szintkülönbségeit kihasználva lesz igazán izgalmas a pálya, így ugyanis jelentős magasságkülönbséggel találjuk szembe magunkat. Az erdő fái közt igazi vadregényes kalandban lehet részünk. Az igazán bátor érdeklődők részére készült a 9 szakaszból álló óriás csúszópálya, mely igazi extrém élményt nyújt mindenki számára. A pálya csúcsmagassága eléri a 17 métert. 

Közeli fürdő

A kiskunfélegyházi fürdőben szabadtéri és fedett medencék szolgálják a vendégek kikapcsolódását. A feltöltődni, gyógyulni vágyókat pedig wellness szolgáltatások és gyógyhatású termálvíz várja a fürdő strandján. A Termál Parkfürdő területén négy kültéri és három beltéri medence várja a látogatókat. A fűtött csarnokban négypályás, 25 méteres uszoda, valamint két további melegvizes medence, szauna és gőzfürdő minden korosztály igényeit kiszolgálja. Kültéren egy úszó-, egy gyerek-, egy télen is nyitva tartó gyógymedence és egy pancsoló vár mindenkit. A sportolni vágyók a teniszpálya és a strandröplabda-pályát is igénybe vehetik. Emellett az éjszakai fürdőzés is biztosított a fürdőben egész évben.