Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Táncháztalálkozó országszerte

Budapest
HelyBudapest Park | Fonó | Bolgár Műv. Ház | egyéb vidéki helyszínek


Táncháztalálkozó országszerte
A Táncháztalálkozó országszerte várja az élő népművészet, a városi táncházmozgalom és az ahhoz kapcsolódó társművészetek kedvelőit. Több helyszínen zajlanak az egymást váltó táncházak forgataga.

A Táncháztalálkozó a népzene, a néptánc és a tárgyalkotó népművészet seregszemléje, amelyen műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre, a Kárpát-medencei és a moldvai magyarság, a világban bárhol máshol élő magyar közösségek, valamint a hazai nemzetiségek képviseletében. 
 

Nézze meg az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Táncháztalálkozó országszerte: június 27.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Budapest
Látnivalók