Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Budapesti Cseh Sörfesztivál

Budapest

Budapesti Cseh Sörfesztivál

A Budapesti Cseh Sörfesztivál egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megkóstoljuk a legjobb cseh söröket, és belekóstoljunk a cseh gasztronómiába.

 

A fesztiválon számos sörfőzde képviselteti magát, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A gasztronómiai kínálat is széles: a hagyományos cseh ételektől, mint a lángos és a kolbász, a modern cseh konyha remekeiig mindent megtalálhatunk. A fesztiválon koncertek és egyéb kulturális programok is várják a látogatókat. 

 

A Budapesti Cseh Sörfesztiválon számos program várja a látogatókat. A fesztiválon minden nap koncertek vannak, ahol cseh és magyar zenekarok lépnek fel. Emellett számos kulturális program is várja a látogatókat, például táncbemutatók és kiállítások.

 

A fesztivál területére ingyenesen léphet be mindenki, fizetni csak a benti fogyasztásért kell. Fizetési lehetőségek terén biztosabb készpénzzel készülni, hiszen nem mindegyik stand fogadja el a bankkártyát.

 

Megközelítés

A Westend Tetőkertet az Eiffel tér felőli külső lépcsőn vagy a pláza 1. emeletén található középső kijáraton keresztül lehet megközelíteni. Autóval érkezőknek a parkolóház „A” szintjén érdemes megállni. Tömegközlekedéssel szinte Budapest bármely pontjáról könnyen elérhető. A legtöbben a 4-es, 6-os villamossal, a 9-es busszal és az M3-as metró segítségével jutnak el a Nyugati pályaudvarhoz.

 

Fürdőajánló

 

Az esemény helyszínétől nagyjából 3 km-re található az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

 

A margitszigeti Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő volt Budapesten az első fürdő, amely a szabadban való strandolást lehetővé tette. 2017-ben téliesítették a strandot, így egész évben nyitva tartó fürdővé vált, amelyben 4 új beltéri medencét lehet igénybe venni. Az alagsorban kialakításra került egy wellnessrészleg, ahol egy 100 négyzetméteres, élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medence, egy 60 négyzetméteres gyerekmedence, hideg és meleg vizes merülőmedence, szaunák (gőzkamra, geotermikus és finn szauna) kaptak helyet. A nyári szezonon kívül a beltéri medencék és 2 kültéri medence (egy úszómedence és egy termálmedence) üzemel.  

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Budapesti Cseh Sörfesztivál: június 07.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók