Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Futó Expo Futókiállítás

Budapest

Futó Expo Futókiállítás

A kezdő kocogóktól a versenyzőkig, a babakocsis futóktól az ultramaratonistákig velünk fut Magyarország. Világmárkák, tudományos előadások, közösségi futások, tesztlehetőségek és versenybeszámolók színesítik a programot. Minden, ami futás!

A rendezvény ingyenesen látogatható, a futókiállításon minden megtalálható, ami a futással kapcsolatos és érdekes lehet a futók számára. Nemcsak a hazai vezető sportruházat- és sportszer forgalmazók, hanem a népszerű egyedi márkák (cipők, kiegészítők), sport egészségügyi szolgáltatók, eseményszervezők is ott lesznek az eseményen.

Az Expo három napon át 4000 négyzetméteren közel 50 kiállító várja a futókat vagy a futás iránt érdeklődőket.

 

Az Expo helyszíne (Millenáris Park B Épület) könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 17-es, 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér). Az autóval érkezők a Kis Rókus u. 16-20. szám alatti mélygarázsban korlátozott számban és a környező utcákban (8:30-18:00 között fizető zóna, 350 Ft/óra) tudnak parkolni. 

 

Fürdők a közelben 

 

A rendezvény helyszínétől mindössze 1,5 km-re található Lukács fürdő az egyetlen fővárosi fürdő, melynek két úszómedencéje is van. A Lukács az úszási lehetőség mellett gyógy- és élménymedencékkel, valamint szaunavilággal várja a fürdőzőket. A Lukács fürdőtől 6-7 perc séta távolságra található az Irgalmasok Veli Bej Fürdője, Budapest egyik legszebb törökfürdője. A gyönyörűen felújított fürdő öt különböző vízhőmérsékletű török medencéje mellett egy vadonatúj wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére jakuzzival, két gőzkamrával, finn és infraszaunával, masszázszuhanyokkal, jégkészítő géppel, hydroxeur- és tangentorkáddal, Kneipp-sétálóval, úszómedencével és masszázzsal. 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Futó Expo Futókiállítás: április 04.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók