Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Húsvét az Egri várban

Eger
HelyDobó István Vármúzeum, Eger 3300, Vár 1.


Húsvét az Egri várban

A négy nap során naponta 10 alkalommal „lépnek színre” az Egri vár vitézei és hős asszonyai, hogy történeteikkel, fegyver- és viseletbemutatóikkal, gasztronómiai előadásaikkal tegyék még tartalmasabbá az Egri várban töltött időt.

A meghívott kézművesek, népi iparművészek több, hagyományos szakma fortélyaiba engednek betekintést: a látogatók kipróbálhatják a nemezelés, a kártolás, a szövés-fonás, kovácsolás, a fafaragás és a bőrdíszműves mesterségek fogásait.

Az ünnephez kapcsolódóan kisállat simogatóval, valamint húsvéthétfőn népi játszótérrel készülünk a gyerekeknek, akik a játszóházban kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek.

A családi rejtvényfejtőn keresztül megismerhetik, megfigyelhetik a kiállítások tárgyait, a helyes megfejtők között pedig ajándékokat sorsolunk ki.

A hosszúhétvége kiváló lehetőséget biztosít legújabb, népművészeti tárgyú kiállításunk megismerésére. A Magyar minta című tárlatot a Képtár emeletén tekinthetik meg az érdeklődők.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. április 07. - 2023. április 10.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Egerben

Kattintson ide és nézze meg, melyik szálláshelyen mennyiért tud megszállni...Megnézem


Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...