Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

K&H diákkupa

Budapest 2019. október 23.

K&H diákkupa

K&H diákkupa: A diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztése

A K&H diákkupa a főiskolai és egyetemi hallgatók országos online bankszimulációs versenye, melyet immár kilencedik alkalommal szerveznek meg.

 

A K&H diákkupa egy országos verseny, amelynek célja a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztése. A versenyen résztvevő diákoknak különböző pénzügyi témájú feladatokat kell megoldaniuk, amelyek során elmélyíthetik pénzügyi ismereteiket. 

 

A K&H diákkupa célja, hogy a diákok megismerjék a pénzügyi világ alapvető fogalmait, és megtanulják, hogyan kell felelősen kezelni a pénzügyeiket. A verseny során a diákok olyan témákkal foglalkoznak, mint például a pénzügyi tervezés, a megtakarítás, a hitelezés, és a befektetés. A verseny feladatai között szerepelnek tesztek, esettanulmányok, és szimulációk.

 

A diákkupa nemcsak a diákok pénzügyi tudatosságát fejleszti, hanem lehetőséget nyújt számukra arra, hogy megmutassák pénzügyi tehetségüket. A verseny győztesei értékes díjakat nyerhetnek, és lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek nemzetközi pénzügyi versenyeken. Ez egy fontos kezdeményezés, amely hozzájárul a diákok pénzügyi felkészültségének javításához. A verseny révén a diákok megtanulhatják, hogyan kell felelősen kezelni a pénzügyeiket, és hogyan hozhatnak megalapozott pénzügyi döntéseket.

 

 

Fürdőajánló

 

Az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók