Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Óbudai Kézműves Sörfesztivál

Budapest
HelyÓbuda, Fő tér


Óbudai Kézműves Sörfesztivál

Ingyenes zenei programok, gasztrocsemegék és sörfőzdei műhelybemutatók várják az érdeklődőket az Óbudai Sörfesztiválon. 

 

Az Óbudai Kézműves Sörfesztivál péntektől vasárnapig várja az érdeklődőket az önkormányzat és a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének szervezésében. A fesztiválon 24 sörfőzde termékét lehet megkóstolni, emellett pálinkát és különböző ételeket is kapható. 

 

A kézműves sörök különlegessége elsősorban szélesebb ízskálájukban és összetevőikben rejlik. A legjobb sörmesterek akár százféle természetes alapanyag kombinációival keverik ki a különleges ízeket. A rendezvényt kísérő ingyenes sörmester workshopokon mindezt a résztvevő hazai sörfőzdék szakemberei mutatják be.

 

A rendezvényen a sörök mellett természetesen a vidám hangulatról is gondoskodnak a szervezők. A több száz sör közül mindenki kiválaszthatja kedvencét, majd csatlakozhat a vidám felvonuláshoz vagy részt vehet az esti mulatságokon. A több napos fesztivált számtalan egyéb program is kíséri, így minden korosztály részére ajánljuk.

 

Közeli fürdők

 

Az Irgalmasok Veli Bej Fürdője Budapest egyik legszebb törökfürdője, mely öt különböző vízhőmérsékletű török medencéje mellett egy vadonatúj wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére jakuzzival, két gőzkamrával, finn és infraszaunával, masszázszuhanyokkal, jégkészítő géppel, hydroxeur- és tangentorkáddal, Kneipp-sétálóval, úszómedencével és masszázzsal.  

 

A margitszigeti Palatinus fürdő volt Budapesten az első fürdő, amely a szabadban való strandolást lehetővé tette.  A nagy medence három részből: úszó-, élmény- és strandmedencéből áll. Az élménymedencébe sodrófolyosó, buzgár, vízsugármasszázs, nyakzuhany és látvány szökőkutak lettek beépítve. A strandon 2013-ban felújították a termálmedencét és új óriáscsúszdákat építettek. 2017-ben téliesítették a strandot, így egész évben nyitva tartó fürdővé vált, amelyben 4 új beltéri medencét lehet igénybe venni. Az alagsorban kialakításra került egy wellnessrészleg, ahol egy 100 négyzetméteres, élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medence, egy 60 négyzetméteres gyerekmedence, hideg és meleg vizes merülőmedence, szaunák (gőzkamra, geotermikus és finn szauna) kaptak helyet. A nyári szezonon kívül a beltéri medencék és 2 kültéri medence (egy úszómedence és egy termálmedence) üzemel. 

 

A Dagály fürdőben különböző formájú és hőmérsékletű medencék találhatóak kellemes zöld környezetben, dunai panorámával. 2017-ben téliesítették a strandot, így egész évben nyitva tartó fürdővé vált, amelyben 4 új beltéri medencét lehet igénybe venni. Az alagsorban kialakításra került egy wellnessrészleg, ahol egy 100 négyzetméteres, élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medence, egy 60 négyzetméteres gyerekmedence, hideg és meleg vizes merülőmedence, szaunák (gőzkamra, geotermikus és finn szauna) kaptak helyet. A nyári szezonon kívül a beltéri medencék és 2 kültéri medence (egy úszómedence és egy termálmedence) üzemel.  

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Óbudai Kézműves Sörfesztivál: augusztus 23.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók