Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

SeniorPlus Expo

Budapest

SeniorPlus Expo

Seniorplus Expo: a magyar nyugdíjasok legnagyobb rendezvénye

 

A Seniorplus Expo Magyarország legnagyobb kiállítása, amely kifejezetten az 50 év felettiek számára szerveződik. A rendezvényen minden megtalálható, ami az idősebb korosztálynak fontos lehet: egészségügyi szolgáltatások, szépségápolási termékek, szabadidős tevékenységek és még sok más.

 

A Seniorplus Expo 2023-ban október 27-28. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítást idén is több tízezer látogató várja a szervezők becslése szerint.

 

Mit kínál a Seniorplus Expo?

 

A Seniorplus Expo kiállítói között megtalálhatók az egészségügyi szektor legjelentősebb szereplői, kórházak, klinikák, gyógyszergyárak és gyógyászati segédeszköz gyártók. A látogatók tájékozódhatnak az új diagnosztikai eljárásokról, terápiákról és gyógyszerekről, valamint kipróbálhatják a legújabb gyógyászati segédeszközöket is.

A kiállításon szépségápolási termékeket és szolgáltatásokat kínáló cégek is részt vesznek. A látogatók megtudhatják, hogyan ápolhatják bőrüket, hajukat és testüket az idő múlásával is, valamint kipróbálhatnak különböző szépségápolási kezeléseket is.

A Seniorplus Expo szabadidős tevékenységeket kínáló cégeknek is lehetőséget nyújt, hogy bemutatkozzanak a látogatóknak. A kiállítás programjában szerepelnek utazási irodák, kulturális intézmények, sportklubok és egyéb szolgáltatók ajánlatai is.

 

Újdonságok a Seniorplus Expo 2023 kiállításon

 

Az idei Seniorplus Expo kiállításon számos újdonság várja a látogatókat. A kiállítók között először szerepelnek olyan cégek, amelyek kifejezetten az idősek digitális oktatásával és képzésével foglalkoznak. A látogatók megtudhatják, hogyan használhatják az internetet és a különböző digitális eszközöket biztonságosan és hatékonyan.

Az idei kiállítás másik újdonsága a Seniorplus Expo Akadémia, amely ingyenes előadásokat kínál a látogatóknak a legkülönbözőbb témákban, például az egészségmegőrzésről, a táplálkozásról, a pénzügyekről és a jogokról.

 

Jegyvásárlási lehetőségek

Ne maradjon le erről az izgalmas eseményről! Vásárolja meg jegyét a Senior+ Expo-ra, hogy részt vehessen az inspiráló előadásokon, kipróbálhassa az innovatív termékeket, és élvezhesse a színes programokat.

A jegyek értékesítése hamarosan megkezdődik, és a honlapunkon, valamint a jegyértékesítő partnereinken keresztül egyszerűen és gyorsan beszerezhetőek lesznek.

 

Elővételi vagy csoportos jegyet szeretne?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 30 260 30 12-es telefonszámon!

 

 

Fürdőajánló

 

Az esemény helyszínétől nagyjából 3 km-re található az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

 

Budapest egyik legszebb műemlékfürdőjében, a Gellért fürdőben öt beltéri termálmedence mellett két merülőmedence várja fürdőzőket, a sportolni vágyók pedig egy úszómedencében csillapíthatják a mozgás iránti igényüket. A szabadban egy hullám és egy termálmedencében lehet mártózni. Emellett egy gőzkabin, egy finn szauna, és egy hőlégkamra biztosítja a felmelegedést. 

 

A Gellért Gyógyfürdő szomszédságában található Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) SeniorPlus Expo: október 25.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók