Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Fürdők különleges szaunavilággal

2020. 08. 26. 16:08
Forrás: termalfurdo.hu
Szauna
Amikor vágyódunk vissza a kánikulába, és a hűvösebb évszakokban nyarat idéző forró búvóhelyeket keresünk, akkor Debrecentől Sárvárig igazi szaunabirodalmakban töltődhetünk majd.

Barack - Tiszakécske

A dél-alföldi lakosok egyik kedvenc fürdője, a Barack Thermal Resort a Tisza közelében épült, így varázslatos hangulata van az ősz beköszöntével is, mikor inkább a fedett fürdő szolgáltatásaira helyeződik a hangsúly. A Barack gyógy-, élménymedencéin, és wellness részlegén kívül a fürdő legnépszerűbb helye kétségkívül a hatalmas szaunavilág. A forróság szerelmesei különböző hőmérsékletű és páratartalmú szaunák közül kedvükre válogathatnak, mint a 90 °C-os finn, 44-50 °C-os infra, a rózsabarack, a stollen szauna, vagy akár a tepidárium.
Fürdők különleges szaunavilággal
Barack Thermal Resort

Galerius  - Siófok

A római fürdők világát idéző siófoki Galerius fürdőben jakuzzi, termál, élménymedence, és vízi játékokkal teli gyerekmedence szórakoztatja a vendégeket. A nyugat-európai normák szerint építették hazánk egyik legmodernebb szaunavilágát, itt Siófokon. Az új szauna oázis a pinceszinten kapott helyet, a nagy befogadóképességű finn és bioszauna melletti tepidáriumban 35-40 °C, kellemes hőmérséklet ad élményt az ott tartózkodók számára. A tengeri levegős kabinban pedig sóaeroszolos terápia zajlik a sós víz ultrahangos porlasztásával. A rekreációról és az egészségmegőrzésről a fürdő második emeleti szaunavilága gondoskodik fény- és aromaterápiás szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal.
Fürdők különleges szaunavilággal
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ szaunája

V-8 - Szentendre

A Szentendrén található V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont uszodája Magyarországon elsőként kapta meg a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos minősítését. 33 méteres úszómedencéjében róhatjuk a hosszokat, a wellnessrészlegen szauna sziget, gőzkabin, sószoba és jégbarlang vehető igénybe. A szauna sziget áll egy hatalmas 40 m2-es modern mesterszaunából, 70-100 °C –os finn szaunából, infrából, és 60°C –os bioszaunából, amit fény- hang vagy aroma terápiával kombináltak. A fürdőben tematikus éjszakai wellness programokat is tartanak.
Fürdők különleges szaunavilággal
V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont mesterszaunája

Aquaworld Resort Budapest

A budapesti Aquaworld-ről elsőre a csúszdavilág, vagy a 15 mediterrán stílusú medence jut eszünkbe, pedig nemcsak erről, hanem hatalmas szauna komplexumáról is ismert. Az alábbi változatos szaunákkal találkozhatunk itt: 1 finn és 1 orosz szauna és kültéri rönk szauna, melyek hőmérséklete: 75-90°C. Találunk még 2 gőzkabint, 50-60°C-os bio, aroma, infraszaunát. 80-85°C-os kristályszaunát, tepidáriumot, -2 - -5°C-os jégkamrát. Só kamra, merülő medence, Kneipp-tapósó is várja azokat, akik igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait. Szauna programokat a délutáni és esti órákban szerdától vasárnapig szerveznek minden nap, így be lehet csatlakozni a mézes, jeges felöntésekre.
Fürdők különleges szaunavilággal
Aquaworld Resort Budapest

Aquaticum Debrecen

A debreceni Aquaticumban, a Nagyerdő szívében dús trópusi növényzet és számos élményelem varázsol nyarat az év minden napjára, ahol többek között élményfürdő, termálfürdő, gyógyászat és szaunavilág is működik. Ez a több száz négyzetméter alapterületű szaunavilág kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, jó közérzetet adva újraéleszti az ember szellemi és testi frissességét. Debrecenben finn szaunák, gőzkabinok, jégkút, tepidárium, infra szauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok szolgálják vendégek kikapcsolódását. Ezen kívül két elkülönített pihenőszoba és egy pihenőkert is található, ahol halk relaxációs zene teszi kellemesebbé a vendégek pihenését és kikapcsolódását.
Fürdők különleges szaunavilággal
Aquaticum Debrecen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A sárvári fürdő exkluzív Szaunavilága a nyugalom oázisa a sárvári fürdőben, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a kínálatból. Finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp-medence, élmény-zuhanyok és óriás jakuzzik gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről. A fürdővendégek ősztől tavaszig megtapasztalhatják a különleges szauna felöntések élményét is, melyet szakképzett szauna mesterek vezetnek. Sárvári sós, mézes, gyümölcsös, jeges, joghurtos, csokoládés, meditációs felöntésben lehet része azoknak, akik kipróbálják a szeánszokat. A Szaunavilág a nyugat-európai szaunázási szokásokat követve fürdőruha nélküli terület.
Fürdők különleges szaunavilággal
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szaunaviláva

Bükfürdő

A nyugat-magyarországi fürdőhely elsősorban a rendkívül magas ásványi anyag tartalmú gyógyvizéről és a hatalmas területen elterülő strandjáról ismert. Az utóbbi években azonban egyre népszerűbb az exkluzív szaunavilága is, ahol az aroma gőzkabin, a finn kőszauna, a herbál kabin, az infrakabin, a kristály gőzkabin, a tepidárium, az aroma szauna és az ördögszauna mellett Kneipp-medence, jacuzzi és kültéri élménymedence teszi teljessé az élményt. A sárvárihoz hasonlóan a bükfürdői szaunavilág is fürdőruhamentes. A fürdő szaunamesterei rendszeresen tartanak programokat.
Szauna Bükfürdőn
Szaunaprogram Bükfürdőn

 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...