Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Bükfürdő Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


május. 28. - május. 30.
Bükfürdő-Csepreg Félmaraton és Büki – Csepregi Gyermeknap

Bükfürdő
Futócipőt fel, indul a második nekifutás a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon és a mókamaraton a Büki – Csepregi Gyermeknapon! Lesz egyéni- és váltófutás, biciklitúra, gyermekfutás, koncertek, sok-sok nyeremény és színes gyermeknapi kísérőprogramok.
július. 05.
Etno-Folk Forgatag

Bükfürdő
Az Etno-Folk Forgatagon Bükfürdőn gyermekműsor, koncertek, kézműves vásár, termelői piac és játszóház gondoskodnak a felhőtlen hangulatról. A program ingyenes!
július. 06.
Aratóünnep Bükfürdőn

Bükfürdő
Bükfürdőn idén is megrendezik a hagyományos aratóünnepet, melyen kézi kaszás arató bemutatóval, színes felvonulással, kézműves vásárral, termelői piaccal, és játszóházzal várják a családokat. A belépés ingyenes!
július. 17. - július. 21.
Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

Bükfürdő
A zene és a gasztronómia szerelmeseit várják Bükfürdőn, színes gyermekprogramokkal, magyar borokkal, pálinkákkal, kézműves termékekkel és koncertekkel kiegészítve. 
október. 09.
Őszi szünet a Bükfürdő Thermal&Spa-ban!

Bükfürdő
Hosszabbított nyitvatartással, gyermekanimációs programokkal és különleges szauna felöntésekkel készülnek az őszi szünet alatt Bükfürdőn. 
október. 23. - október. 25.
Geszti Feszti Bükfürdőn

Bükfürdő
Újra várja a gesztenyés nyalánkságok szerelmeseit és a kikapcsolódni vágyókat a Villa Rosato, Bükfürdőn, a Geszti Fesztin, ahol a kóstolás mellett nyerni is lehet.
december. 01. - november. 23.
Büki Advent

Bükfürdő
Szeretettel várnak minden érdeklődőt Bükön az ATRIUM-ban, ahol lesz adventi vásár, forralt borozás, ünnepi programok és gyertyagyújtás.
december. 27. - december. 31.
Animációs programok Bükfürdőn

Bükfürdő
Ingyenes animációs programok a téli szünet végéig a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.