Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Fürdő beutaló

Indokolt esetben mindenki jogosult társadalombiztosítási támogatással évente kétszer 15 nap kezelésre, amit 56 nap alatt kell lejárni saját időbeosztás szerint a fürdőkben kapott előjegyzés alapján. Ennek értelmében jelentős, akár 70-80%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni a fürdő szolgáltatásokat, melyet érdemes kúraszerűen végezni.
Fürdőutalványt reumatológus vagy gyógyfürdőben dolgozó reumatológus szakorvos állíthat ki fürdőorvosi tanácsadás keretében, és reumatológiai, ortopédiai vagy nőgyógyászati probléma esetén lehet igényelni, de akár olyanok is igényt tarthatnak rá megelőzésképp, akik egész napos ülőmunkát végeznek.
Hozzájuk a háziorvos ad beutalót, és a vizsgálat után döntik el ott, milyen gyógyfürdőkben igénybe vehető kezeléseket szükséges a betegnek kiírni. A fürdőutalvánnyal nemcsak a gyógyvizes medencéket lehet használni, de az ottani gyógyszolgáltatásokat is igénybe lehet venni, például súlyfürdőt, szénsavas kádfürdőt, vízsugármasszázs-kezelést, gyógyiszapkezelést, orvosi masszázst. Ebből egyszerre négyfélét rendelhetnek el.
A gyógyászati ellátások társadalombiztosítási támogatással orvosi rehabilitációs szolgáltatást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál, gyógyfürdőben, továbbá a gyógyfürdőnek nem minősülő közfürdőben nyújthatóak. Bővebb információ >>


Témába vág

Fedezzük fel hazánkat: szállástippek a legszebb tájakon

Balatoni naplemente, hévízi mediterrán hangulat, a gyógyító Hajdúszoboszló? Korlátlan fürdőbelépők, ajándék éjszakák, felnőtt- és családbarát élmények. Ezek közül a lehetőségek közül választhatnak azok, akik még nem tudják, hova menjenek nyaralni.

Kedvenc bogyós gyümölcseink, a cseresznye és a meggy

Savanyú és édes testvérek a meggy és a cseresznye rendkívül sokoldalúan felhasználható finomságok, de abban is hasonlítanak, hogy fogyasztásuk számtalan egészségügyi előnnyel jár. Nézzük, mik ezek!

Csónakázzunk Magyarország legszebb tavain

Festői környezetben evezhetünk Miskolcon és Budapesten is, de csónakázhatunk akár egy strand mellett és romantikus szigetek között. Összeszedtük, mely helyeket nem érdemes kihagyni.