Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Fürdő beutaló

Indokolt esetben mindenki jogosult társadalombiztosítási támogatással évente kétszer 15 nap kezelésre, amit 56 nap alatt kell lejárni saját időbeosztás szerint a fürdőkben kapott előjegyzés alapján. Ennek értelmében jelentős, akár 70-80%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni a fürdő szolgáltatásokat, melyet érdemes kúraszerűen végezni.
Fürdőutalványt reumatológus vagy gyógyfürdőben dolgozó reumatológus szakorvos állíthat ki fürdőorvosi tanácsadás keretében, és reumatológiai, ortopédiai vagy nőgyógyászati probléma esetén lehet igényelni, de akár olyanok is igényt tarthatnak rá megelőzésképp, akik egész napos ülőmunkát végeznek.
Hozzájuk a háziorvos ad beutalót, és a vizsgálat után döntik el ott, milyen gyógyfürdőkben igénybe vehető kezeléseket szükséges a betegnek kiírni. A fürdőutalvánnyal nemcsak a gyógyvizes medencéket lehet használni, de az ottani gyógyszolgáltatásokat is igénybe lehet venni, például súlyfürdőt, szénsavas kádfürdőt, vízsugármasszázs-kezelést, gyógyiszapkezelést, orvosi masszázst. Ebből egyszerre négyfélét rendelhetnek el.
A gyógyászati ellátások társadalombiztosítási támogatással orvosi rehabilitációs szolgáltatást nyújtó egészségügyi szolgáltatónál, gyógyfürdőben, továbbá a gyógyfürdőnek nem minősülő közfürdőben nyújthatóak. Bővebb információ >>


Témába vág

Teljes nyugalom, pazar környezetben a Duna mellett

Ki ne vágyna arra, hogy a fővárostól minimális utazással, a Duna közelségében olyan világba csöppenjen, amit eláraszt a békesség és a csend, ahol személyre szabottan wellnessezhetünk, étkezhetünk, de e gyönyörű környezetben akár életünk fontos döntéseit is meghozhatjuk.

Vadregényes tavak a Duna-Tisza közén és fürdők a közelükben

Különleges világot rejt a Duna-Tisza köze, melynek legtöbb tava természetvédelmi terület. Van, amelyik csak engedéllyel látogatható, van, ahol vízi kalandpark is létesült, és van, melynek partján hatalmas fesztiválokat tartanak a nyári időszakban.

Épül az ország egyik legnagyobb fürdőkomplexuma

Miskolctapolcán építik fel az ország egyik legnagyobb wellness központját. Nyolc beltéri és két kültéri medence kap majd helyet a legkorszerűbb fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben, amelyet várhatóan jövőre avatnak fel.