Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Adunk egy remek tippet a tavaszi hosszú hétvégékhez

2016. 03. 02. 07:18
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Márciusban csak úgy sorakoznak a hosszú hétvégék, ezért kár volna az első kellemes tavaszi napokat a város zajában eltölteni. Ha még nem tudja, hova menjen, vegye célba Zalakarost, a fürdőváros legnagyobb wellness szállodájában remek programokkal készülnek.
Lassan tényleg megérkezik a tavasz, a természet egyre látványosabban éledezik, hangosabban csicseregnek a madarak és a napsugarak is egyre jobban melengetnek. Érdemes hát felébredni a téli álomból és útra kelni, főleg mivel két hosszú hétvége is rendelkezésünkre áll az első tavaszi hónapban – a március 15-i négynapos és a húsvéti háromnapos hétvége.
Zalakaros, Magyarország egyik történelmi fürdővárosa ideális úticél, a levegőt szinte harapni lehet, ráadásul a nyugalom, a termálvíz és az ébredező természet mellett számos izgalmas program várja a Hotel Karos Spa-ban.
A március 15-i hosszú hétvégén a „Tavaszi szél” gyalogtúra keretében fedezhetik fel Zalakaros gyönyörű lankáit az aktív kikapcsolódásra vágyók, a gyermekeket pedig Ági néni és az ő varázslatos bábszínháza várja. Az esti szórakozásról március 13-án Varga Feri és Balássy Betti gondoskodik, március 14-én tűzzsonglőr show garantálja a „forró hangulatot”, míg 14-én ünnepi fúvós koncertet lehet majd meghallgatni. Az apróságok számára mindennap kreatív gyermekfoglalkozásokat tartanak, így a szülők nyugodt szívvel próbálhatják ki a tavaszi, vitaminos szauna szeánszokat.

Húsvét és buborékfoci Zalakaroson

A háromnapos húsvéti hétvégére is izgalmas programokkal készül a Karos Spa. Március 26-án húsvéti tojáskiállítást és vásárt tartanak, sőt tojásfestésre is lesz lehetőség, este pedig egy izgalmas bűvészparádét lehet megtekinteni Kiss Balázzsal, az Arany Varázspálca Bűvészverseny II. helyezettjével. 27-én, húsvét vasárnap kisállat simogatóval készülnek a szálloda udvarán, és első alkalommal buborék foci is lesz a hotelben.
A buborékfoci a hagyományos futball lényegesen mókásabb formája. A szabályok ugyanazok, mint a „sima” fociban, azonban a játékosok egy műanyag, felfújható „buborékban” játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. A hatalmas buborékkal szaladgáló focisták látványa roppant szórakoztató, hát még, ha egy-egy ütközés következtében esnek-kelnek, mint a keljfeljancsi. Aggodalomra nincs ok, az esésektől megvéd a buborék.
Este a Bojtorján zenekar gondoskodik a hangulatról. Húsvét hétfőn nyuszi-kereső játékban, délután pedig nyuszi-partin lehet részt venni, ahol sütemények és koktélok készítésére nyílik lehetőség.
Élvezze ki a tavasz első napsugarait és gyűjtsön élményeket Zalakaroson!

Szóljon hozzá