Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Asszonyfarsang és romantikus éjszakai fürdőzések - programajánló

2018. 02. 05. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Február nem csak a farsangi mulatságok időszaka, több fürdővárosban már ezen a hétvégén Valentin-napi programokon romantikázhatnak a szerelmesek. Batyus bál, zenés éjszakai fürdőzések, táncosok, páros masszázs és szauna ceremónia pezsdíti fel a szürke, téli napokat. Mutatjuk, hol várják a legjobb programok a héten.

Asszonyfarsang – Bükfürdő, február 9.

Bükfürdőn idén sem maradhat el a hagyományos batyus bál, az Asszonyfarsang. Meglepetésvendég, bulizenekar, koktélpult és tombola fokozza az est hangulatát. A rendezvényről bővebben itt olvashat: Asszonyfarsang Bükfürdőn.

II. Farsangi Fánkfesztivál – Budapest, február 9-11.

Február 9-11 között több mint 80 féle hagyományos és új vonalas fánk kerül terítékre a Farsangi Fánkfesztiválon Budán, ahol megannyi farsangi étek, különleges ital, ingyenes családi program és farsangi mulatság is várja a látogatókat. Részletek: II. Farsangi Fánkfesztivál.

Aquaworld Budapest Pool Party – Budapest, február 10.

Valentin nap alkalmából egy fergeteges bulira várják az Aquaworldbe a párjukkal érkezőket vagy éppen a párjukat keresőket. Az est folyamán zene, koktélok, táncos lányok és meglepetések garantálják a forró hangulatot. Bővebb információk: Aquaworld Pool Party.

Valentin hétvége a Hagymatikumban – Makó, február 10.

Február 10-én este szerelmes dallamokra keringhetnek a párok a Hagymatikum sodrófolyosójában, de páros masszázs és romantikus lézerjáték is várja a fürdőzőket. Az eseményről bővebben itt tájékozódhat: Valentin hétvége a Hagymatikumban.
Asszonyfarsang és romantikus éjszakai fürdőzések - programajánló
Hagymatikum

Valentin napi éjszakai fürdő – Harkány, február 10.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő Valentin napon színes fényekkel, ital- és koktélbárral, szauna ceremóniával várja a szerelmeseket a Látványfürdőben, míg a 2-es számú Gyógymedencénél csendben és nyugalomban romantikázhatnak a fürdőzők. Érdemes sietni, az első 25 vendég ajándék masszázsban részesül! További információért kattintson: Éjszakai fürdőzés Harkányban.

Éjszakai fürdőzés az Élményfürdőben – Debrecen, február 10.

Az Aquaticum Élményfürdő február 10-én hosszabbított nyitva tartással, különleges éjszakai hangulattal, extra fény- és hangtechnikával várja az érdeklődőket. A program részletei: Éjszakai fürdőzés az Élményfürdőben.

Szerelmesek hete – Gyula, február 10-18.

Gyulán egy héten át több helyszínen, többek között az Almásy-kastély Látogatóközpontban és a Gyulai várban tematikus tárlatvezetésekkel, előadásokkal és meglepetésekkel várják a szerelmeseket. Mindent a színes programokról itt talál: Szerelmesek hete Gyulán.
Nyitókép: Aquaworld Resort Budapest