Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai

2018. 12. 30. 09:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A legtöbb városban ingyenes utcabálokkal, koncertsorozatokkal búcsúztatják az óévet, éjszakai habpartyn is részt vehetünk, van, ahol a jéghideg Balatonban mártóznak meg ilyenkor, és olyan is, ahol ostorpattogtatással és kolompszóval űzik el a gonosz erőket, és köszöntik az új évet.

Korábbi cikkünkben azt gyűjtöttük össze, mely fürdőkben lesznek óévbúcsúztató mulatságok. 

 

Zalakaros

A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy fergeteges éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják a 2018-as évet a Zalakarosi Fürdőben, ahol éjszakai fürdőpartyval és szauna programokkal, valamint Cosombolis koncerttel szórakoztatják a fürdőzőket. A gyerekek szilveszteri kölyökdiscoval és trombitakészítéssel várhatják majd az újévet. Éjjel szinte minden szálloda tűzijátékkal kedveskedik majd vendégeinek. Aki lemaradna a buliról, január 11-én bepótolhatja, ugyanis pótszilvesztert is tartanak Gáspár Laci fellépésével.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai
Zalakarosi Fürdő

Siófok

Ingyenes szilveszteri partyt rendeznek hétfőn a siófoki Fő téren, ahol téli finomságokkal, gasztro árusokkal és fellépőkkel ünneplik az újévet. Forralt bor, kürtőskalács, juhtúrós lepény, házi rétes, óriáspalacsinta, kemencés lángos várja az ide látogatókat. 22:00-kor Szikora Róbert és az R-Go zenéire bulizhatunk, éjfélkor tűzijáték következik, 0:15-től indul az újévi utcabál. Január 1-jén 14:00-kor a legbátrabbak megmártózhatnak a téli Balatonban a Mala Garden előtti partszakaszon.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai

Hajdúszoboszló

A szilveszteri csergetés több évszázados hagyományon alapuló rendezvény. Elődeink 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a Szoboszlót fenyegető török hadsereget. Emlékezésül az óév búcsúztatásának örömére telik meg emberekkel a város főtere az év utolsó estéjén. A rendezvény minden évben hagyományos programelemekkel és új attrakciókkal űzi el a „gonosz erőket”, és köszönti az újévet. Az est folyamán koncertek - Varga Viktor, Kefír valamint a Smith Rock Family - és tűzijáték is várja az érdeklődőket.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai
Az Aquapalace Élményfürdőjében különleges habpartyval, éjféli vacsorával, koktélokkal lézer és latin tánc showval, emellett Rácz Gergő koncerttel búcsúztathatják 2018-at.

Sopron

Rendhagyó módon ünneplik az újévet Sopronban, ahol ilyenkor szilveszteri futóversenyt tartanak délelőtt 10:00-től 13:00-ig. A futás végén forró teával és pezsgővel vendégelnek meg mindenkit. 22 órai kezdettel a Várkerület Rendezvény terén Republic koncerten szórakozhatunk. A komoly zene kedvelőinek a város fúvószenekara tartja 33. szilveszteri koncertjét.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai

Tapolca

Szilveszterkor Malom-tó átúszást és az Örömfutást rendeznek Tapolcán, 9:30-kor Boombatucada együttes óévbúcsúztató műsorával kezdődik a nap, majd a közös bemelegítést követően a festői szépségű Malom-tó partján futóverseny várja a családokat, ezt követően a legbátrabbak Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok birkózóval és Schirilla Györggyel, a nemzet rozmárjával megmártózhatnak a 16 C hőmérsékletű Malom-tóban.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai

Miskolc

Köszöntsük az újévet a Szent István téren! Sztárfellépők, látványos fény- és tűz show, meleg ételek, forró italok várnak mindenkit. Az ingyenes koncertsorozaton fellép a Follow the Flow, Bárány Attila, Spigiboy és Veréb Tamás is, valamint a Delta Sigma dj-i és táncosai.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai

Budapest, Vajdahunyad vára

A karácsonyi és újévi ízek utcájában a Városligetben olyan kiállítók várják a közönséget, akik az ünnephez kapcsolódó termékeket készítenek, prémium minőségű magyar alapanyagokból, tradicionális receptek alapján. Különleges gasztrokaland kóstolókkal, kézműves vásár és ingyenes Liget Szilveszter zenés programokkal, koncertekkel, rock’n roll utcabállal, közös pezsgőzéssel várja a Budapesten szilveszterezőket.
Az ország legjobb óévbúcsúztató programjai
Képek forrása: aquamagazin.hu (3. kép), hajduszoboszlo.hu (4. kép), utazzitthon.hu (5. kép), tapolcaiujsag.hu (6. kép), boon.hu (7. kép), heroes-residence.thebudapesthotels.com (8. kép)

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide