Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Köszöntsük az újévet fürdőben – itt lesznek a legjobb szilveszteri bulik

2018. 12. 27. 17:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Országszerte izgalmas fürdős bulikon csobbanhatunk át 2019-be. December 31-én nagyon sok fürdőben várnak ránk sztárfellépők, műsorok, szauna felöntések, éjféli pezsgőzés, tűzijáték… Összegyűjtöttük, hol lesznek a legszuperebb fürdőpartik.

Moulin Rouge Szilveszter – Makó, december 31.

A Hagymatikumban különleges hangulatú szilveszteri partyval búcsúzhatnak az óévtől a fürdővendégek: artista produkció, élőzene, habparty DJ-vel, svédasztalos vacsora és éjféli menü... Részletek: Moulin Rouge Szilveszter Makón.

Szilveszteri Aqua Party 2018 – Budapest, december 31.

Az Aquaworld Élményfürdőben december 31-én báli ruha helyett fürdőruhára lesz szüksége azoknak, akik szilveszter este egy Magyarországon egyedülálló fürdős Szilveszteri Aqua Party-n szeretnék búcsúztatni az idei évet. Az eseményről bővebben: Szilveszteri Aqua Party.

Szilveszteri medenceparti – Sárvár, december 31.

December 31-én szenzációs szilveszteri medencepartival, habpartival, csúszdás és szaunás élményekkel várja vendégeit a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. A sztárvendég FREDDIE lesz! Mindent a színes programokról itt talál: Szilveszteri medenceparti Sárváron.
Köszöntsük az újévet fürdőben – itt lesznek a legjobb szilveszteri bulik
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő.

Szilveszteri Habparty 2018 – Hajdúszoboszló, december 31.

Az Aqua-Palace Élményfürdő vendégei különleges bulival, habparty-val, éjféli vacsorával, koktélokkal búcsúztathatják a 2018-as évet december 31-én, este 8 órától egészen hajnali 4-ig! Sztárvendég: RÁCZ GERGŐ! További részletekért kattintson: Szilveszteri Habparty az Aqua-Palace Élményfürdőben.

Disco Classic – Esztergom, december 31.

Az év utolsó napján rendhagyó bulival, CLASSIC DISCO PARTY-val búcsúztathatják 2018-at az esztergomi Aquasziget vendégei. Az esemény részleteit itt olvashatja: Disco Classic.

Giga-Mega Szilveszteri Őrület – Tamási, december 31.

December 31-én este 8-tól egészen hajnali 4-ig tombolhatnak a vendégek a Tamási Fürdőben. Gyertyafényes éjféli pezsgőzés, éjszakai szauna felöntések és dj fokozzák a hangulatot, sztárvendég az IRIGY HÓNALJMIRIGY! További információ: Giga-Mega Szilveszteri Őrület Tamásiban.

Kumánia Szilveszter 2018 – Kisújszállás, december 31.

A Kumániában hatalmas fürdőbuli várja a vendégeket szilveszter este DJ-kel, éjfélkor pezsgővel, virslivel és tűzijátékkal. Sztárvendég: GROOVEHOUSE. A programokról bővebben: Kumánia Szilveszter 2018.

Szilveszteri Fürdőparty - Cozombolis – Zalakaros, december 31.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy fergeteges éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja a 2018-os évet a Zalakarosi Fürdő. A szilveszteri fürdőparty sztárvendége: COZOMBOLIS. Információk: Szilveszteri Fürdőparty Zalakaroson.
Köszöntsük az újévet fürdőben – itt lesznek a legjobb szilveszteri bulik
Zalakarosi Fürdő

Őrületes Szilveszteri Fürdőruhás Party – Siklós, december 31.

Őrületes szilveszteri fürdőruhás party-n mulathatnak a vendégek az év utolsó napján a siklósi Thermal Spa-ban, hajnali 4-ig! Sztárvendég: LOLA. A részletekről itt tájékozódhat: Őrületes Szilveszteri Fürdőruhás Party Siklóson.

Szilveszteri éjszakai fürdőzés – Szentgotthárd, december 31.

Izgalmas éjszakai fürdőzéssel csobbanhatnak át 2019-be a St. Gotthard Spa & Wellness vendégei: slágerek, zenés-táncos műsor, szauna szeánszok, éjszakai snack, éjféli koccintás pezsgővel. Bővebben a rendezvényről: Szilveszteri éjszakai fürdőzés a Szentgotthárdi Fürdőben.

Szilveszteri Party a Hertelendi Termálfürdőben – Magyarhertelend, december 31.

Szilveszter este zenés-táncos mulatság, tűzijáték és pezsgő várja a fürdővendégeket a Hertelendi Termálfürdő és Szaunaparkban. A részletekért kattintson: Szilveszteri Party a Hertelendi Termálfürdőben.

Szilveszteri zenés éjszakai fürdőzés – Cegléd, december 31.

Szilveszterkor zenés éjszakai fürdőzéssel, üdvözlőitallal köszönthetik a vendégek az újévet a Ceglédi Gyógyfürdőben, 20:00 órától hajnali 02:00-ig. További információ a programokról: Szilveszteri zenés éjszakai fürdőzés Cegléden.

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide