Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Itt lesznek a legromantikusabb fürdős programok a héten

2018. 02. 12. 12:12
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Fáklyafényes fürdő, mézes csók szauna élmény, csokiszökőkút: a fürdők Valentin-nap alkalmából különleges éjszakai fürdőzésekkel és páros szauna ceremóniákkal kedveskednek a romantikázni vágyó vendégeknek. Összegyűjtöttük a hét legígéretesebb programjait.

Valentin-nap az Aqua-Palace élményfürdőben – Hajdúszoboszló, február 14.

A szerelmesek napján a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő kedvezményes csomagokkal és romantikus szauna élményekkel várja a fürdőzőket. Az eseményről bővebben itt olvashat: Valentin-nap Hajdúszoboszlón.

POOL NIGHT – Valentin-napi éjszakai fürdőzés, február 14.

Az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő Valentin-napi éjszakai fürdőzéssel, extra fény- és hangtechnikával, a legkedveltebb slágerekkel és szauna programokkal várja a vendégeket. Részletekért kattintson: POOL NIGHT.

Senior Club: Valentin-nap – Zalakaros, február 14.

Február 14-én szeretetkártya készítésére várják az idősebb vendégeket a Zalakarosi Fürdőben, a szokásos játékok mellett – kártya, sakk, dominó, malom, ügyességi, logikai – de lesz keresztrejtvény és mini könyvtár is. Bővebben: Valentin-nap Zalakaroson.

Valentin-napi zenés éjszakai fürdőparty – Zalakaros, február 16.

A Zalakarosi Fürdő nem csak az idősebb vendégeire gondolt, hiszen 16-án a fiataloknak készül zenés éjszakai fürdőpartyval, forró hangulattal és "mézes csók" szauna szeánsszal, hogy tökéletes legyen a Valentin-nap. További információk: Éjszakai fürdőparty Zalakaroson.

Valentin Est a Csendes Wellnessben – Szeged, február 16.

A Napfényfürdő Aquapolis február 16-án Valentin-napi éjszakai fürdőzéssel, csokiszökőkúttal, zenei kívánságműsorral és tombola nyereményekkel várja az érdeklődőket a Csendes wellness részlegében. A program részletei:  Valentin Est Szegeden.

Valentin-napi éjszakai fürdőzés – Sárvár, február 16.

Február 16-án fogja kézen párját és töltsenek el együtt egy kellemes estét a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő fáklyafényes, zenés éjszakai fürdőzésén, Valentin-nap alkalmából. Bővebben itt tájékozódhat: Éjszakai fürdőzés Sárváron.

Szerelmes szombat a Gyulai Várfürdőben – Gyula, február 17.

A Gyulai Várfürdő február 17-én romantikus, testet és szívet melengető Valentin-napi programokkal, érzelmes gitárjátékkal, szerelmes versekkel és szauna élményekkel várja a párokat és a leendő szerelmeseket. További részletekért kattintson: Szerelmes szombat a Gyulai Várfürdőben.