Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

2018. 07. 22. 20:53
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha kedvelik a csendes, békés, családias légkört, vagy a 10 csúszdával és tucatnyi medencével ellátott, esetleg az erdő közepén kialakított fürdőket, akkor ezeket a zalai strandokat nem szabad kihagyni!

Bázakerettyei Termálfürdő

A strandszezonban minden nap 9:00-20:00 óra között nyitva tartó, Zalai-dombság szívében meghúzódó eldugott kis fürdő kínál egy 36 és egy szív alakú 30 fokos termálmedencét, egy jó meleg jakuzzit, ezen kívül még egy fokozatosan mélyülő úszómedencét is. Már 1938-ban használták a strand elődjét, de 1996-os felújítása óta ilyen népszerű a helyiek körében. Termálfürdőjének elhelyezkedése az egyik legszebb panorámát kínálja a dunántúli fürdők közül. A felnőtteknek 1500, nyugdíjasoknak 1000, diákoknak 950 forint a belépő.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

Aquacity Zalaegerszeg

Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 m2 vízfelülettel vár a zalaegerszegi Aquacity, ahol a 10 csúszda közül találunk 120 méter hosszúságút, fényeffektekkel teli fekete lyukat, sebes hidrocsövet is. Van gyerek-, bébi-, ugró-, hullámmedencéje, vízi vidámparkja a legkisebbeknek, 3 jakuzzija a lazulóknak. Animációs programok kicsiknek és nagyoknak, röplabda, vagy strandfocipálya, egyszóval minden adott ahhoz, hogy egy fantasztikus napot töltsünk itt. Júniustól szeptemberig minden nap 10-20 óráig élvezhetjük a strand szolgáltatásait, 2 éves korig teljesen ingyenes, de jól jár az is, aki szülinaposként érkezik 15:00 óra után, ugyanis neki csak 10 forint a belépője.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros fürdője komplex szolgáltatást nyújt. Több mint 10 hektáron, gondozott környezetben alakították ki gyógy,- termál,- családi,- hullám,- gyermek és sportmedencéit. A termál- és élményfürdő egész évben, míg a strandfürdő május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Csúszda együttese 9 csúszdát jelent, köztük egy 81 méter hosszú „Anakonda”, „Kamikaze” és családi csúszdákból. Az idősebb korosztály inkább gyógyvize miatt rajong érte, a több mint 2500 méter mélyből feltörő 96 Celsius fokos zalakarosi gyógyvíz összetétele és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyike.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

Szent Gróth Termálfürdő, Zalaszentgrót

A Zala folyó völgyében alakították ki a Szent Gróth fürdőt, ahol az ország egyik legjobb minőségű termálvize fogadja a látogatókat. A strandfürdőben négy nyitott medence: egy termál-, egy úszó-, egy gyermek- és egy élménymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Továbbá négy fedett medence: egy termál-, egy gyermek-, egy tan- és egy úszómedence vehető igénybe. Emellett a strandon madárbarát program zajlik, és hulladékhő felhasználásával fedezik a strandmedencék energiaszükségletét. Minden nap 9:00-19:00 óra között látogatható.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Csak egy pár adat a kehidakustányi fürdőről: 2400 m2 vízfelület, 94 méteres óriáscsúszda, 13 medence, csendszoba vagy pezsgősziget. Ezt mind nyújtja a gyógyhellyé nyilvánított bájos település gyógy-és élményfürdője. Hideg-meleg vizes gyógy és strandmedencék, mediterrán hangulatú 3 szintes fedett fürdő, a nyitott részen pool bár a medence közepén. 9:00-20:00 óra között minden nap átélhetik ezt az élményt azok, akik ide látogatnak. Wellness szolgáltatásai között találunk Kneipp-taposót, reflexzóna masszázst, és szépségkezelések sokaságát is.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

Lovászi Strandfürdő

A Nyugat-Dunántúl legolcsóbb strandja címre nevezhet Lovászi község, Zala megye délnyugati felében a Kerka völgyében, ahol úszómedence, tanmedence és pancsoló is biztosítja a kellemes felfrissülést a forró napokon. A Lovászi Strandfürdő júniustól augusztusig tart nyitva minden nap 10:00-19:00 óra között, és biztosítja a nyugodt kikapcsolódást azoknak, akik szeretnek elbújni a világ elől. 6 éves korig teljesen ingyenes a belépés, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 14 éves korig 450, míg a felnőtteknek 600 forint.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében