Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében

2021. 08. 25. 10:08
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha kedvelik a csendes, békés, családias légkört, vagy a 10 csúszdával és tucatnyi medencével ellátott, esetleg az erdő közepén kialakított fürdőket, Zala megyében sem fognak csalódni.

Bázakerettyei Termálfürdő

A Zalai-dombság szívében meghúzódó, eldugott kis fürdő a nyári szezonban hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, míg péntektől vasárnapig 9 és 20 óra között tart nyitva. Bázakerettye termálfürdőjének elhelyezkedése az egyik legszebb panorámát kínálja a dunántúli fürdők közül. Ezen a bájos strandon egy 30 és egy 36 fokos termálmedencét, egy jakuzzit, valamint egy fokozatosan mélyülő úszómedencét is kipróbálhatunk. A felnőtteknek 1800, nyugdíjasoknak 1300, diákoknak 1100 forint a belépő. 
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében
Bázakerettyei Termálfürdő

Aquacity Zalaegerszeg

Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 m2 vízfelülettel vár a zalaegerszegi Aquacity, ahol a 10 csúszda közül találunk 120 méter hosszúságút, fényeffektekkel teli fekete lyukat, sebes hidrocsövet is. Van gyerek-, bébi-, ugró-, hullámmedencéje, vízi vidámparkja a legkisebbeknek, 3 jakuzzija a lazulóknak. Animációs programok kicsiknek és nagyoknak, röplabda vagy strandfocipálya, egyszóval minden adott ahhoz, hogy egy fantasztikus napot töltsünk itt. Júniustól augusztus végéig minden nap 10-20 óráig élvezhetjük a strand szolgáltatásait, 2 éves korig teljesen ingyenes. Az Aquacity Zalaegerszeg csak a nyári strandszezonban tart nyitva.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében
Aquacity Zalaegerszeg

Zalakarosi Fürdő

Zalakaros fürdője a családok egyik kedvenc fürdőkomplexuma. Több mint 10 hektáron, gondozott környezetben alakították ki gyógy-, termál-, családi-, hullám-, gyermek- és sportmedencéit. A termál- és élményfürdő egész évben, míg a strandfürdő május 1-től szeptember 19-ig tart nyitva. Bővebben a nyitvatartásról itt olvashat. Csúszdaegyüttese 9 csúszdát jelent, köztük egy 81 méter hosszú „Anakonda”, „Kamikaze” és családi csúszdákkal. Az idősebb korosztály inkább gyógyvize miatt rajong érte, nem csoda, hiszen a több mint 2500 méter mélyből feltörő zalakarosi gyógyvíz összetétele és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyike.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében
Zalakarosi Fürdő

Szent Gróth Termálfürdő

A Zala folyó völgyében alakították ki a Szent Gróth fürdőt, ahol az ország egyik legjobb minőségű termálvize fogadja a látogatókat. A zalaszentgróti strandfürdőben öt nyitott medence: két termál-, egy úszó-, egy gyermek- és egy élménymedence áll a fürdőzők rendelkezésére, továbbá négy fedett medence: egy termál-, egy gyermek-, egy tan- és egy úszómedence vehető igénybe. Érdekes természetbarát tudnivalók a strandról, hogy területén madárbarát program zajlik, és hulladékhő felhasználásával fedezik a strandmedencék energiaszükségletét. A fürdő minden nap 9:00-19:00 óra között látogatható.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében
Szent Gróth Termálfürdő
2021. nyarán a fürdő újjászületett és egy modernebb, letisztultabb formába öltözött. Csak egy pár adat a kehidakustányi fürdőről: 2400 m2 vízfelület, 94 méteres óriáscsúszda, 13 medence, csendszoba, pezsgősziget. A gyógyhellyé nyilvánított bájos település gyógy- és élményfürdőjében senki nem unatkozhat, erről gondoskodnak a hideg-meleg vizes gyógy- és strandmedencék, mediterrán hangulatú 3 szintes fedett fürdő és még egy pool bár is a medence közepén. 9:00-20:00 óra között minden nap átélhetik ezt az élményt azok, akik ide látogatnak. Wellness szolgáltatásai között találunk Kneipp-taposót, reflexzóna masszázst és számos szépségkezelést.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Lovászi Strandfürdő

A Nyugat-Dunántúl legolcsóbb strandja címre nevezhet Lovászi község, Zala megye délnyugati felében a Kerka völgyében, ahol úszómedence, tanmedence és pancsoló is biztosítja a kellemes felfrissülést a forró napokon. A Lovászi Strandfürdő júniustól augusztusig, minden nap 10:00-19:00 óra között biztosítja a nyugodt kikapcsolódást azoknak, akik szeretnek elbújni a világ elől. 6 éves korig ingyenes a belépés, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 14 éves korig 450, míg a felnőtteknek 600 forint.
6 szuper fürdő, amit ki kell próbálni Zala megyében
Lovászi Strandfürdő
Kattintson a képekre, és tudjon meg többet a fürdőkről!
Nyitókép: Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...