Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

7+1 szuper gyerekbarát fürdő

2018. 05. 27. 08:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha igazán tartalmas napot szeretnénk a csemetiénkkel, akkor érdemes kilátogatni a már megnyitott strandokra és gyerekbarát fedett fürdőkbe, mert a babáknak való pancsolóktól kezdve, a különleges játszótereken át a csúszdaparkokig felejthetetlen élmény vár az egész családra.

1. Aquaticum Debrecen

A debreceni élményfürdőbe érdemes a 3-14 éves kor közötti gyerekekkel a baráti társaságot is felkarolni, ugyanis minél több gyerek érkezik, annál több kedvezményt biztosít a fürdő. A trópusi kalandok vízi birodalma 0-3 éves korig ingyenes belépőt, klórmentes bébimedencét, baba-mama pihenőket biztosít a legkisebbeknek, 12 éves korig kétemeletes játszóteret a kicsit nagyobbaknak. 5 éves kortól kipróbálható a vízen járás, a hullámmedencében mászófalon lehet ügyeskedni, ezen kívül 10 csúszdán lehet lecsúszni, így mindenki megtalálja a kedvére valót itt.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Aquaticum Debrecen 

2. Zalakarosi Fürdő

A Vízipók Csodapók világa várja a gyerekeket fedett térben, több szintes élménymedencével, csúszdákkal és vízi ágyúkkal a Zalakarosi Fürdőben. Egyik medencéből a másikba épített szigetekről és azon átívelő függőhidakon keresztül lehet átjutni. A tipegőknek a virág alakú vízi hinta lehet a legérdekesebb élményelem, a szauna mellett só homokozó játékokkal lehet játszani, a pici babáknak és anyukájuknak pihenőszoba áll rendelkezésre.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Zalakarosi Fürdő 

3. Gyulai Várfürdő

A gyulai Aquapalota is tökéletes választás azoknak, akik kedvelik az izgalmakat, és le mernek csúszni a 10 méteres magasságból induló, majd egy vulkán belsejét is megjáró csúszdán. Azoknak, akik a kalózhajót fedeznék fel, vagy azoknak, akik az ugrómedencébe gyakorolnák a fejeseket. Csúszásgátló babamedence, meghitt pihenőhelyiség, szárazföldi játszótér is ki van alakítva az Almásy-kastély parkjában fekvő fürdőben. Időjárástól függően a nyitott vízi paradicsom is kinyit a jeles alkalomra.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Gyulai Várfürdő

4. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Tiszakécskén, a gyermeknapi hétvégén  -  szombat és vasárnap is  - a gyerekek ingyen használhatják a légvárat, kipróbálhatják a lufi hajtogatást, és számos csúszdás játék is várja őket a dél-alföldi fürdőben, ahol a népszerű csillámtetoválás lesz talán az egyik legnépszerűbb program. 2 nyitott, 1 fedett gyerekmedencében lubickolhatnak, a kör alakú élménymedencében a pezsgőágyon pihenhetnek, a kisgyerekek a vízi sünnel játszhatnak, és 3 éves kor alatt ingyenesen használhatják a fürdőt. Garantált az önfeledt szórakozás!
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

5. Tatabányai Gyémánt Fürdő

Jó hír azoknak, akik gyerekekkel a Gyémánt Fürdőbe készülnek, mert a strand is tárt karokkal várja az ide érkezőket. Ha rosszabb idő van, a háromszintes fedett családi élményfürdőben fürdőzhetünk, csúszdák, sodrófolyosó, pancsoló gyerekmedence és vízesés teszi emlékezetessé a napot, de ha süt a nap, akkor csúszdakomplexum mellett vízi játékok, színes programok, és sportpályák várják a nyitott helyen strandolókat. Az interaktív és biztonságos játszópark lesz a kedvenc, ugyanis kalandvárral, mászókákkal, hintákkal és tengerpartot idéző homokozóval várja a legkisebb családtagokat.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Tatabányai Gyémánt Fürdő 

6. Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Békéscsabán is elindult már a strandszezon, ezért családias hangulatával csábít az élmény medence az óriás csúszdával, a gyerekeknek kialakított medence, a nagyobbak akár az 50 méteres medencében is úszhatnak, vagy kipróbálhatják a strandröplabdát, amíg a szülők a gyógyvizes termálban pihennek és regenerálódnak. A picikéknek játszóparkot is kialakítottak.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Árpád Gyógy- és Strandfürdő

7. Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

A Bükk-hegység lábánál találjuk Bogács gyógyfürdőjét, ahova a 4 évnél fiatalabb gyerekek ingyen léphetnek be, majd miután besétálnak, egy hatalmas csúszdapark várja őket a már május 1-je óta nyitva tartó strandon, köztük a legérdekesebbel, a hullámcsúszdával. A gyerekpancsolók között találunk egy vízi játszóteret, ami bár június 15-én nyitna, de nagyon jó idő esetén már a hétvégén használhatjuk is. A 4-10 éves gyerekeknek ajánlott a 33 fokos gömbcsúszda a gyerekmedencében, az úszást kedvelőknek a hideg vizes medence. Az előszezon miatt 18 év alattiaknak csupán 1400 a belépő, így mindenképp érdemes kilátogatni.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

+1 Sonnentherme Lutzmannsburg

Egy nagyon közeli külföldi fürdőt is ajánlunk végül. A magyar határtól pár km-re találjuk Európa legcsaládcentrikusabb fürdőjét, ami 1500 m2 vízfelülettel rengeteg medencének, csúszdának, gyerekeknek szóló attrakciónak ad otthont Burgenlandban. Ausztria leghosszabb fedett csúszdáin csúszhat az, akinek nincs tériszonya a 23 méter magas csúszdatoronyban, ahova lifttel lehet feljutni. A vízeséssel és átjárható barlanggal tarkított élmény-, és hullámmedencében kalandozhatunk, a kisgyerek részlegen barkácsolhatunk, a kaland játszóparkban és ugrótornyokon növelhetjük az adrenalint, egy hatalmas sekély vizű babastrandon pedig a piciket szoktathatjuk a vízhez. Péntekenként 10 % kedvezmény jár, vasárnaponként legalább 3 gyerek érkezésekor a legfiatalabb gyerek (0-19 éves korig) ingyen belépőt kap.
7+1 szuper gyerekbarát fürdő
Sonnentherme Lutzmannsburg