Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Bevadul a Zalakarosi Fürdő: márciusban nyit a strand

2018. 03. 03. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A márciusi hosszú hétvégén, egy rövid időre kinyitják a zalakarosi strandot, hogy a legelszántabbakat egy jeges fürdőzésre invitálják. Felmelegedni szaunában és pálinkával is lesz lehetőség. Izgalmasnak ígérkezik.
Nem csupán a legjobb vadételét keresik a városnak a ZALAKAROS GO WILD szlogen jegyében, de a település legfőbb vonzerejének számító fürdő is „bevadul” márciusban. A hosszú hétvégére időzítve ugyanis, március 16-án megnyitják a strandot. Igaz, most még rövid időre, hiszen az év első strandolóit március 16-án 11.00 és 12.00 óra között fogadják a strandi gyógyvizes medencében egy hideg vizes mártózásra.
Bevadul a Zalakarosi Fürdő: márciusban nyit a strand
A vállalkozó kedvű strandolók ez idő alatt csobbanhatnak a hideg és meleg vízzel feltöltött medencékben. Aki a hideg vizes fürdőzést bevállalja, akár a fürdő szaunáiban, de akár a fürdő jóvoltából pálinkával is melegedhet.
A márciusi hosszú hétvégén, e különleges program mellett is számos aktív időtöltési lehetőséget kínálnak a fürdővárosban: huszár bemutatóval, az Országfutáshoz való csatlakozás lehetőségével, élőzenés gyermekkoncerttel, kézműves vásárral várják a Zalakarosra látogatókat.
A képek illusztrációk.