Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája

2019. 07. 25. 17:20
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Hajnalig tartó zenés fürdőzés, sztárvendégek, koncertek, tűzzsonglőrök, szauna ceremóniák, csillaglesés a termálvizes medencékből és sok izgalmas program vár minket július 26-án, pénteken. Kár, hogy nincs minden héten Strandok éjszakája!
Korábbi cikkünkben részleteztük, mely strandokon, milyen programok lesznek, ezt ide kattintva találja, de Fürdőkeresőnk segítségével is listázhatja, mely fürdők csatlakoztak a Strandok éjszakájához, itt: Strandok éjszakája 2019. A továbbiakban csupán néhány fürdőt emelünk ki, a közel negyven résztvevő strand közül, kedvenc programjainkkal.

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

A tiszakécskei fürdőben napközben is minden korosztály talál kedvére való elfoglaltságot, igazi családbarát fürdőről van szó. A Strandok éjszakáját pedig igazi retro nappal ünneplik. Este 21:00-kor az élménymedence mellett, 21:30-kor a termálmedence mellett tartanak látványos tűzzsonglőr bemutatót, miközben 19:00-kor a Desperado, 20:00-kor a Groovehouse, 21:00-kor az UFO együttes dallamaira bulizhatunk, egészen éjfélig.
Annak sem kell kétségbe esnie, aki ilyen későn már nem szeretne hazamenni, hiszen a fürdő környezete bővelkedik remek szállásokban. Területén négycsillagos hotel is van, de 13 termál apartman és 110 parcella is kerítésen belül várja az utazókat. Mindössze 200 méterre találjuk a Barack Prémium Apartmanokat is.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Zalakarosi Fürdő

A tízhektáros parkban gyógy,- termál,- családi,- hullám,- gyermek és sportmedencék, csúszdák színesítik az önfeledt szórakozás, kikapcsolódás örömét. A Strandok éjszakáján kiegészül az élmény élő zenével, amit a Zero zenekar szolgáltat, és egészen hajnali 2:00-ig élvezhetjük a fürdő szolgáltatásait, valamint szaunázhatunk is, ha a késői órákban felmelegednénk.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Zalakarosi Fürdő

Bükfürdő Thermal & Spa

Míg világosban a családi csúszdákon csúszhatunk, vagy a családi Acapulco medencében játszhatunk, esetleg a gyógymedencében gyógyulhatunk, addig sötétben a legnagyobb retro slágerekre szórakozhatunk az élményfürdőben, ahol a sztárvendég Zalatnay Sarolta lesz. A Strandok éjszakáján a fürdő éjfélig tart nyitva, a helyszínen pedig büfé is üzemel.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Bükfürdő Thermal & Spa

Igali Gyógyfürdő

Igalon a Strandok éjszakájának hangulatát többször is megismétlik, ugyanis nem csak július 26-án várnak éjfélig tartó, meghosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal, hanem még augusztus 10-én, és 17-én is. A zenei aláfestés minden alkalommal 19:00 órától indul, az esti műsorok kezdési időpontja pedig egységesen 21:00 óra. Július 26-án Reinas del Ritmo & Conga show, finom koktélok, party zenék, és nyereményjátékok csábítják a külső termál,-, gyerek,-, a gyógyvizes élmény-, és a belső élménymedencéhez a fürdőzőket.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Igali Gyógyfürdő

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Pénteken 21 órától Kecskeméten is megrendezik a Strandok éjszakáját. DJ show, UV táncosok és tűzzsonglőr is szórakoztatja majd a fürdőzőket hajnali 1:00-ig. A lemezjátszóknál: Matt Tyb, Rolez, Flower, Pra Moon, Danley, valamint a TST Tánc és World Jumping Stúdió Kecskemét táncfellépését is megtekinthetjük. A gyermek pancsolón kívül minden medence üzemel az éjszaka során, rossz idő esetén pedig a Kecskeméti Fürdőben rendezik az eseményt.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Aquaworld Resort Budapest

A legnagyobb beltéri Aquapark is megnyitja kapuit egy őrületes partyra, óriási show-val. Egész este DJ biztosítja a talpalávalót, és persze az igazán látványos lézer show sem maradhat el. A tűzzsonglőrök gondoskodnak a forró hangulatról, és ha ez még mindig nem elég élő dobos show vár mindenkit szamba táncosokkal, 11 óriáscsúszdával, 15 medencével, élmény-, hullám- és szörf-medencékkel, jakuzzival hajnali 1:30-ig.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Aquaworld Resort Budapest

Hagymatikum

Amíg a Sakk medencében egyszerre gyógyulhatunk és sakkozhatunk, az élménymedence vagy a Kaland medence sodrófolyosóját élvezzük, vagy a sherwoodi erdő kalandjait éljük át a gyerekmedencében, addig este 18-22-ig Splash partyt rendeznek az élménymedencénél, miközben DJ Nacsa biztosítja a party hangulatot. Emellett hűsítő koktélok, pálmafák, óriásflamingók is színesítik a makói Strandok éjszakáját.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Hagymatikum

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

19:00-01:00-ig a legjobb számokra bulizhatunk a Lenti Termálfürdőben is. Vízi fényshow-ban gyönyörködhetünk, részt vehetünk aquafitness órákon, látványos tűzzsonglőr show-t nézhetünk, miközben élő retro zene szól, hastáncosok táncolnak, és finom koktélokat szürcsölhetünk. A kedvezményes belépővel kiválthatunk egy pohár sört, vagy egy palackos üdítőt. Igénybe vehetjük a hidromasszázs medencét, a fedett úszómedencét, fedett gyógyvizes medencét, fedett pancsoló- és gyermekmedencét, fedett élményfürdőt, szabadtéri gyógyvizes medencét, szabadtéri úszómedencét, szabadtéri pancsoló- és gyermekmedencét. A napközben megvásárolt belépőjegyek az éjszakai fürdőzésre is érvényesek.
Egy éve vártuk: itt a Strandok éjszakája
Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark
Nyitókép: Aquaworld Resort Budapest
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hévízen!

A hévízi Hotel Európa fit**** ősszel is minden korosztálynak szóló ajánlatokkal, exkluzív környezetben, kiváló szolgáltatással várja Vendégeit. Megnézem