Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Éjszakai fürdőzés és strandfesztivál is lesz a héten Zalakaroson

2019. 06. 25. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A Zalakarosi Fürdő igazi családi paradicsom, ahol élményfürdő, gyógyfürdő, termálfürdő, strand és csúszdás aquapark is működik, így a család valamennyi tagjának biztosított a tartalmas kikapcsolódás. Mi most mégis azoknak ajánlunk két nagyszerű programot a fürdő repertoárjából, akik a zenés, vidám pörgést keresik, akik a kellemes fürdőzést szívesen kötik össze egy jó bulival.

Éjszakai fürdőzés június utolsó hétvégéjén

A Zalakarosi Fürdő hangulatos környezete rendszeresen változik hatalmas éjszakai fürdőbulik színhelyévé. Ilyenkor tematikus programokkal, műsorvezetővel, DJ-el, alkalmanként sztárfellépővel várják a vendégeket. A hangulatot különleges, víz alatti fénytechnikával bolondítják meg.
2019. 06. 28-án, pénteken 21:00 órától is ilyen fergeteges, élőzenés éjszakai fürdőzés veszi kezdetét a fürdőben. A Helló nyár! éjszakai fürdőparty egészen szombat hajnal 2-ig tart. A vendégek az éjszakába nyúló, bulis fürdőzés alkalmával az élményfürdő beltéri és kültéri medencéit is használhatják. Sőt, aki tovább fokozná a forró hangulatot, a fürdő remek szaunáit ajánljuk. A hangulatról ez alkalommal a Mura Band gondoskodik. Rendezvény ideje alatt a büfé is üzemel.
 Éjszakai fürdőzés és strandfesztivál is lesz a héten Zalakaroson

Másnapra ajánljuk: Strandfesztivál Lotfi Begivel

Nem sokat pihenhetnek a buli kedvelő zalakarosiak, hiszen másnap igazi fesztiválhangulat költözik a zalakarosi strandra. Aki kihagyta pénteki bulit annak azért, aki ott volt repetául ajánljuk a Zalakaros első strandfesztiválját június 29-én. A buli már déltől dübörög, a strandolók hangulatát Dj Jankerboy melegíti. 15:00 órától a hangszálainkat szurkolással edzhetjük meg, kezdődik ugyanis a Strandfoci kupa, ahol a Magyar Fürdővezetők Válogatottja és a Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros csapata csap össze. A fürdővezetők csapatát Lotfi Begi és Dietz Gusztáv erősíti. 16:30-tól sincs pihenés, a lendületet a SzanDia Fitness SC táncosai viszik tovább, akik egy rendkívül látványos akrobatikus dance show-val érkeznek a strandra.
17:00 órától indul a buli Lotfi Begivel. Lotfi Begi az a DJ, akit hazánkban már senkinek sem kell bemutatni, hiszen remixeit és szettjeit egyszerűen imádják a rádióhallgatók. Begi olyan hazai előadóknak készített remixeket, mint Rúzsa Magdolna, Ivan and The Parazol, Karányi és Én, Zséda ("Dance"), Majka és Curtis ("Elvitted a szívemet"), Ákos ("Igazán"), Radics Gigi, Bogi ("We All") vagy éppen ByeAlex ("Kedvesem").
A programon való részvétel feltétele az aznapra érvényes alap fürdőbelépőjegy megváltása.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem