Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

2023. 03. 22. 11:35
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

A legjobb fürdőhelyek népszerűek, így ha beköszönt a jó idő, sok a látogató. A mosonmagyaróvári Flexum – egyelőre  - nem tartozik a legismertebb fürdők közé, bár a szolgáltatások köre és színvonala nem sokkal marad le a legnagyobb és legismertebb helyek mögött. Így zsúfoltság nélkül élvezhetik a vendégek a termálvíz nyújtotta élményeket. A Flexum hatalmas fejlődésen ment át az elmúlt időszakban és a terveket elnézve, ez még csak a kezdet! Érdemes mielőbb felvenni a meglátogatandó helyek listájára.

A legfontosabb: a víz

A Flexumban csobogó, 2000 méter mélyről feltörő, 74 Celsius fokos termálvizet az OKI gyógyvíznek ismeri el. Magas sótartalmú, alkáli hidrogén-karbonátos kloridos jellegű jódos, flouros hévízet hasznosítanak, ami számos egészségügyi probléma kezelésére alkalmas. A mozgásszervi panaszok enyhítése mellett légzőszervi betegségek orvoslásában is szerepet kaphat, de nőgyógyászati eredetű, krónikus gyulladások gyógyítására is alkalmas. Mosonmagyaróvár gyógyhellyé nyilvánításának folyamata is elkezdődött már, az idei évben meg is kaphatják ezt a minősítést. Ehhez a gyógyvíz, a fürdő és a szálláshelyek adottak, de mérik időről-időre a zajszintet és a légszennyezettséget is, hogy a környezeti tényezők is alkalmasak-e arra, hogy itt teljes nyugalom és kikapcsolódás várja a vendégeket. 

 

Mosonmagyaróvár - Flexum termálfürdő - gyógymedence

 

Mindenkinek a maga medencéje

Mosonmagyaróváron a látogatók egészsége és kényelme mellett az energiatakarékosságra is ügyelnek. A hévízet ugyanis azon medencék vizének melegítésére és fűtésre is használják, amelyben nem gyógyvíz található. A medencék jelentős része, a kültériek is, egész évben nyitva tart. A kinti gyógyvizes medencék 34-38 fokos vízzel vannak feltöltve, így időjárástól függetlenül kellemes élményt nyújtanak a fürdőzőknek. Az élmény- és gyógyászati célokat szolgáló medencék mellett fedett úszómedence is várja minden évszakban a mozgásra vágyó látogatókat. 

A nyári kínálat, májustól egészen szeptemberig, a gyermekeknek szánt medencékkel egészül ki. Bébi pancsoló, gyerek medence és spray park is szórakoztatja ebben az időszakban a legkisebbeket. Idén nyáron pedig számos újdonsággal várja a Flexum a családokat. 

 

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

 

Terápia

A fürdőben működő gyógyászati központban a vizes kezelések és a különböző masszázsok mellett számos modern terápiás lehetőség vehető igénybe. Ezek a gyógyvíz hatását kiegészítve gyorsíthatják a gyógyulást, mérsékelhetik a tüneteket. A Flexumban interferenciás, ultrahangos, diadinamikus árammal és ingerárammal végzett kezelések is elérhetőek. De működik itt lézerterápiás és TENS berendezés is, ahogyan elérhetőek csoportos és egyéni gyógytornák, súlyfürdő és különféle pakolások is igénybe vehetőek. Valóban teljes körű terápiát nyújtanak a gyógyulni vágyó vendégeknek. 

 

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

 

Programszauna és strandröplabda

A nemrég létesült központban klasszikus wellness szolgáltatások is elérhetőek már, ahol sószoba és gőzkabin is működik a programok tartására is alkalmas, közel 50 fős szauna mellett.

Már az idei szezonban közel egy hektáros zöld területtel bővül a fürdő, így strandként is tágas és kényelmes hely lesz, ráadásul strandröplabda pálya is létesül.

 

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

 

3 szintes wellnesspalotát álmodtak

A fejlődés azonban nem áll itt meg! A tervek között szerepel egy háromszintes wellness palota kialakítása is, ahol barlangmedence, látványmedence, még nagyobb szaunák, poolbar és természetesen csúszdák várják majd a látogatókat. Sőt helyet kap majd egy keleti stílusú pihenőrészleg is, a tökéletes nyugalom kedvelőinek nagy örömére. Így a fürdő az év minden napján igen változatos programot biztosít majd. 

 

Közvetlen átjárás a szálláshelyekről

Persze ahhoz, hogy élvezetes legyen egy hosszabb tartózkodás megfelelő szálláshelyekre is szükség van. A jó hír, hogy ebben sincs hiány Mosonmagyaróváron! Kemping, valamint 3 és 4 csillagos hotelek is rendelkezésre állnak.

A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár tulajdonképpen a fürdő egyik épületében kapott helyet így a szállóvendégek közvetlenül hozzáférhetnek a fürdő szolgáltatásaihoz.

Az Aqua Hotel Thermal is közvetlen átjárást biztosít vendégei számára a fürdőbe, a 3 csillagos szálláshely gyógyászati és wellness kezelések garmadájával várja a látogatókat egész évben, de rendezvényekben sincs hiány. Néhány napra vagy akár egy egész hétre is tartalmas időtöltést kínálnak a vendégeknek. A superior részleg pedig maximális kényelmet és valódi spa élményt nyújt a látogatóknak. 

A nyári időszakban kemping is várja az ideérkezőket. A 40 beállóhely vendégei számára a többszöri belépés biztosított a Flexumba, így minden szolgáltatást kiélvezhetnek itt tartózkodásuk alatt azok is, akik mobil nyaralásra indultak.

Az Aquasol Hotel vendégeinek is ingyenes a belépés a fürdőbe, így a 4 csillagos élményt a Flexum teljes kínálata teszi tökéletessé. A szálloda rendezvényekhez is ideális és diétás étkezés biztosítására is be vannak rendezkedve, így gyógyászati célú látogatásokhoz is kifejezetten ajánlott. 

 

Folyamatos a fejlődés a mosonmagyaróvári fürdőben

 

Fürdőajánló
Flexum Thermal & Spa
Mosonmagyaróvár
Látnivalók
Megközelítés

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...