Fürdők, ahol később ér véget az este

2019. 03. 20. 19:40
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Romantikus esti fürdőzés egy holdfényes tavaszi hétvégén? Hajnalig tartó medencés buli a barátokkal? Esetleg egy pihentető esti fürdőzés egy fárasztó hét után? Esti és éjszakai fürdőzésre kerestünk és találtunk lehetőségeket termálfürdőinkben.

Pihentető esték a Tiszakécskén

Romantikáztak már holdfényes estén a Tisza mellett? Ha nem, ki kell próbálniuk az esti élményfürdőzést a dél-alföldi lakosok kedvenc fürdőjében, a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben, ahol kellemes termálvíz segíti az ellazulást és a gyógyulást. A télen is üzemelő nyitott gyógy- és termálmedence, valamint a fedett úszómedence mellett, nyáron hangulatos, modern strand várja a látogatókat. A wellness részleg és a változatos szauna-világ április közepéig minden nap 22 óráig tart nyitva, de különleges, előre meghirdetett alkalmak idején éjfélig várják a kikapcsolódni vágyókat. A legközelebbi ilyen lehetőség március 23-án a Retro Éjszakai Fürdő Party, amikor a meghosszabbított nyitvatartás mellett mozival, pizza és koktél kuponnal várják vendégeinket.
Fürdők, ahol később ér véget az este
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Fergeteges bulik a Virágfürdőben

A kaposvári Virágfürdőben tudják, hogyan tehető teljessé az élmény, ha buliról és fürdőzésről van szó. A hangulatos fürdőkomplexumban, rendszeresen megrendezett Holdfény Party zenés éjszakai fürdőzéseken az élményfürdő, a termál- és a szauna részleg egészen hajnali egyig kínálja szolgáltatásait. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence és az élménymedence is, a hangulatról minden alkalommal DJ gondoskodik. Ha valakinek mindez nem elég, részt vehet a szauna programok valamelyikén, vagy jelentkezhet frissítő masszázsra. Jó időben különleges élményt ígér a kültéri élménymedence, ahol a csillagos égbolt alatt élvezhetjük a 38 fokos jakuzzi nyújtotta kényeztető élményt. A Holdfény Party időpontjairól a fürdő honlapjáról szerezhetnek információt.
Fürdők, ahol később ér véget az este
Virágfürdő Kaposvár

Hangok, fények és éjszakai termálfürdőzés Zalaegerszegen

A Zalaegeszegi Termálfürdő a strandidőszak hétvégi estjeire kínál különleges élményeket. Júniustól nyár végéig minden péntek és szombat este biztosítanak éjszakai fürdőzési lehetőséget, mely során a vendégek minden medencét és szaunát is használhatnak. A program része fényterápiás világítás, ahol több mint 10 000 izzó különböző színekben pompázva varázsolja felejthetetlenné a termál-, a gyerek-, és az élménymedencékben eltöltött időt.
Fürdők, ahol később ér véget az este
Zalaegeszegi Termálfürdő

Éjszaka a barlangban

Hazánk egyik legkülönlegesebb fürdőjében, a Miskolctapolca Barlangfürdőben is rendszeresek az éjszakai fürdőbulik. Az egyébként is egyedülálló élményt jelentő barlangfürdő éjszaka talán még romantikusabb, semmihez sem hasonlítható élményt kínál. Az éjszakai fürdőprogramokról a fürdő honlapján és Facebook oldalán lehet tájékozódni, váltható rá külön belépő, de az adott napra szóló napijegy is érvényes. Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a fürdő szaunavilága is, ahol négy finn szaunában, egy gőzkamrában és három infrakabinban lehet felfrissülni.
Fürdők, ahol később ér véget az este
Miskolctapolca Barlangfürdő

Hétvégenként Budapesten is beindul az élet

A főváros történelmi fürdőinek rajongói sem maradnak éjszakai program nélkül. A Rudas fürdő egyedülálló a budapesti fürdők között abban, hogy pénteken és szombaton éjszaka is nyitva tart, és családias hangulatban várja azokat a vendégeket, aki a hétköznap gondjait nem egy fergeteges buliban tombolva, hanem a forró termálvízben ücsörögve szeretnék elfelejteni. Egészen más a helyzet a Széchenyi fürdőben, ahol az év majd minden hétvégéjén szerveznek SPArty bulikat. Az immár több mint tizenhét éves múltra visszatekintő SPArty rendezvénysorozat évi 50 ezer vendégével a magyar főváros egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát. A szombatra időzített bulikon vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus tánczenét.

Éjszaka a kastélyban

A Gyulai Várfürdő a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb víziparadicsoma. Ennek része a Castello Szaunapark és Wellnesscentrum, ahol minden szombaton éjszakai fürdőzésre és szaunázásra invitálják a vendégeket. Baráti társaságok, párok számára testet-lelket pihentető, de egyben aktív pihenést nyújt a szauna szeánszokkal színesített hétvégi program. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók, a medence feletti galériarészben pedig pihenőterasz került kialakításra. A beépített számtalan élményelem – sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok – igazi wellness élményt nyújt. Gyulán minden szombaton este 20-24-ig éjszakai fürdő- és wellness élményre várják a vendégeket.
Fürdők, ahol később ér véget az este
Gyulai Várfürdő
Nyitókép: Miskolctapolca Barlangfürdő

Pelion Extra nyitási akció

A tapolcai Hotel Pelion az idei nyárra felejthetetlen élményekkel és a megszokott vendégszeretettel készül. Nyitási csomagjuk akár 7160 Ft kedvezménnyel foglalható online. Kattintson a részletekért...Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide