Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk

2021. 06. 25. 16:19
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az úszást kedvelő olvasóinknak gyűjtöttük össze az ország legszebb nyitott, 50 méteres versenymedencéit, ahol élvezhetik az úszás örömét a szikrázó napsütésben.

Kaposvár

A kaposvári Virágfürdőben 4400 m2-en, 17 különböző látványelemmel várják a fürdőzőket, de említésre méltó 50 méteres, 26 fokos úszómedencéje, ahol számos országos és regionális versenyt szerveznek, legyen az szinkronúszás, vízilabda, úszás.
Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk
Virágfürdő Kaposvár

Nagyatád

Somogy megyében, a parkok, szobrok, és fürdők városában Nagyatádon a Termál Strandfürdő akár 2000 fő befogadására is alkalmas, a hat hektáron pedig 4 medencét is találhatunk. A legnagyobb természetesen a 8 pályás 50 méteres versenymedence, ahova az edzőtáborozókon kívül a strandolókat is várják, ugyanis a 26 fokos vizet termálvízzel temperálják. A város olyan megmérettetéseket is szervez itt, amelynek keretében 10 km-t úsznak le az ország több pontjáról érkező versenyzők egyhuzamban.
Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk
Nagyatádi Termál- és Gyógyfürdő

Tatabánya

Tatabánya varázslatos strandján csúszdakomplexum, gyerekmedencék, hullám- és élménymedencék a gyerekeknek, az úszást szeretőknek pedig az 50 méteres medence lesz a kedvencük, ami a nyári napokban 26 fokra is felmelegedhet. Természetesen télen is használható az úszómedence, ugyanis ilyenkor egy sátorral befedik az egészet.
Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk
Tatabányai Gyémánt Fürdő

Eger

A Bükk-hegység lábánál fekszik Eger városa, és az ország egyik legszebb fürdőhelye is. A termálfürdő félig fedett, félig nyitott medencéi gyönyörű környezetben helyezkednek el, és 13 különböző fajtájúból választhatnak. 50 méteres medencéje várja az aktív pihenést kedvelőket, és egy órás úszás után jobban esik a meleg termálban is pihenni és regenerálni izomzatunkat. Télen időszakosan mindig befedik, de nyáron mindig kinyitják. A 18 év alattiaknak csoportos gyógyúszást is tartanak benne. Kellemes fáradtságot jelent még, ha a fürdés után kisétálunk a Dobó térre, vagy meglátogatjuk a híres egri várat.
Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk
Egri Termálfürdő

Százhalombatta

Százhalombatta modern ipari és régészeti lelőhelyekben gazdag kisváros, népszerű látnivalója a Skanzen a Régészeti Parkban. Ha mégis inkább fürdőzni lenne kedvünk, mindenképp próbáljuk ki a Városi Strandot, ahol többek között egy 50 méteres versenymedencében is úszkálhatunk, ha épp nem a szakosztály edz, vagy tart versenyt. Miután leúsztuk a kívánt hosszokat, egyből induljunk a röplabdapályára, ahol egy izzasztó meccsen nyerve fejezhetjük be a napot. A legjobb az egészben, hogy a napi jegyhez nagyon kedvező áron juthatunk hozzá.
Hazai fürdők, ahol nagyokat úszhatunk
Városi Szabadidő Központ - Városi Strand
 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Nyári füdőtippek

Tombol a nyár! Élvezze a strandmedencék, csúszdák, a melengető termálvíz, a kényeztető wellness kezelések és a széleskörű gyógyszolgáltatások különleges hatását! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem