Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak

2017. 02. 01. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sok hazai fürdő van, ahol a kicsik önfeledten játszhatnak és pancsolhatnak, ráadásul a szülők is jól érzik magukat. Jöjjön hét családbarát fürdő, amelyet érdemes felkeresni!
Családdal, gyerekkel fürdőbe menni egészen más élmény, mintha a párjával vagy felnőtt társasággal megy az ember. Ha kisgyerekkel indulunk fürdőzni, érdemes előre tájékozódni, hogy az adott komplexum csemeténknek is kínál-e annyi programot és játéklehetőséget, amely leköti őt az ott töltendő idő nagy részében.
Az egész éven át nyitva tartó Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő a pihenés, kikapcsolódás élményét adja, egyaránt kellemes időtöltést kínál a kisgyermekes családoknak, a fiataloknak, a pihenésre, ellazulásra vágyóknak és a reumatológiai panaszoktól szenvedő, gyógyulást keresőknek. A tágas, világos medencetér, a kellemes hőmérsékletű termálmedence és élményelemei, az óriáscsúszda, a gyermekpancsoló és a kényelmes nyugágyak gondoskodnak a vendégek kikapcsolódásáról. A legkisebbeket 30 centiméter vízmélységű gyermekpancsoló várja, a vizes kalandot az apróságoknak készült elefánt csúszda teszi teljessé, biztonságos, örömteli élményt nyújtva. A fürdő óriáscsúszdája különleges izgalmakat tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fény- és hangelemekkel felszerelt fekete lyuk csúszda indulópontja és végpontja a medencetérben található. A csúszda hosszan, körkörösen kanyarog az épületen kívül, majd visszatér az épületbe. Egész éven át szórakoztató játékot kínál.
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő
A nagyon kedvelt Aquaworld Resort Budapest fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és 11 darab, összesen közel egy kilométer hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. Aquaworldben a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára. Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített víz alatti fekvő felületekkel. A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál a kis vendégek számára – a totyogóktól a kamaszokig – a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel. A csúszdák télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufót választhatják a 11 csúszda közül.
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Aquaworld Resort Budapest
Az Aquasziget Esztergom számos különleges fürdőzési és sportolási lehetőséget kínál – a török fürdőtől kezdve, a fitneszen keresztül, a wellness-részlegig. Az élményfürdőben sokféle szolgáltatás biztosítja a vendégek kikapcsolódását – van élménymedence, pihenőmedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, csúszda, kültéri pihenőmedence, kültéri úszómedence, infraszauna, játszóház, baba-mama szoba.
A nyári időszakban a külső strand is nyitva áll a látogatók számára, ahol élménymedence, hullámfürdő gyermekmedence, csúszdák, óriás játszótér és strandröplabda pálya is található.
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Aquasziget Esztergom
A Gyulai Várfürdő 2013 év végén megnyílt létesítménye, az AquaPalota a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb vízi paradicsoma. Az AquaPalota élményfürdő tervezése során külön figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a baráti társaságok hangos nevetése töltse meg a teret, hanem a családok önfeledt kacaja is. Az AquaPalotában baba- és gyermekmedence, két vízágyú, kalózhajó vízi csúszda, két vízköpő kisállat, rekreációs úszómedence, élménymedence, fekvő masszázspadok, vízfüggöny, sodrófolyosó, két masszázsfülke, nyakzuhany, buzgárok, gejzírek, ugrómedence és csúszdák biztosítják a feledhetetlen szórakozást.
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Gyulai Várfürdő
Zalakarosi Fürdő élménymedencéiben mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. A beltéri komplexum tíz különböző vízi attrakciót és a vadvízi áramot is ki lehet próbálni. A csemeték jól szórakozhatnak a gyermekmedencében, egy mini csúszdán csúszhatnak a medencébe, ahol a vízi gomba és a vízzel teli billenő vödör adta vízcsobogást is kipróbálhatják. A felnőttek is megmutathatják bátorságukat a folyamatosan tekergő fekete lyuk csúszdában, melyben fény- és színeffektek teszik vidámabbá és még különlegesebbé a száguldást. A csúszdán időmérő is helyet kapott, így minden adott egy kis versengéshez, családtagok, barátok között.
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Zalakarosi Fürdő
A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre a családok számára. Az élménymedencében a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A kellemes kikapcsolódásról gondoskodik még a félig fedett, gyógy- és ivóvízzel feltöltött négy medencéből álló medencecsoport is. A gyermekeket pancsoló medencék és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer is várja. A beltéri részből induló és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák fény- és színeffektjei még különlegesebbé és vidámabbá teszik a száguldást. A pihenőtéri épület az ingyenesen használható pihenőágyak mellett játékokkal, társalgósarkokkal, fűtött pihenőfelületekkel, baba-mama szobával áll a vendégek kényelmének szolgálatába. A vidám játékokkal felszerelt játszószobában, illetve a modern játszótéren a gyermekek átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak. 
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum
A siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ többféle medencével és szaunával várja a gyermek és felnőtt vendégeket. A létesítményben gyermekmedence vízi játékokkal, játszóház, csúszda, élménymedence, termálmedence, pihenőszoba biztosítja a látogatók felhőtlen szórakozását, kikapcsolódást.
Hét hazai fürdő, ahol a legkisebbek is jól mulatnak
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ
TIPP: A felsoroltak mellett számos gyerekbarát termálfürdőt találnak Fürdőkeresőket használva. 
Borítóképünk a Zalakarosi Fürdőben készült.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...