Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Ide menjünk, ha őszi éjszakákon is a fürdőbe vágyunk

2019. 10. 30. 16:33
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Nincs annál izgalmasabb, mikor színes fények között, vagy akár a csillagos ég alatt csobbanhatunk. Nem csak a rendezvények miatt érdemes kipróbálni, a fürdőknek ilyenkor egészen más a hangulata. Halloween habparty, szellemidézés, élő zenés fürdés, 18 éven felülieknek szóló buli és éjszakai szaunázás is bekerült a válogatásba.
Éjszakai fürdőzés Sárváron November 15.
A Happy Gang-gel bulizhatunk retro slágerekre, ha éjszaka is fürdőruhát húzunk a Sárvári Fürdőben. A fürdő éjjel 2-ig, a szauna éjjel 1-ig tart nyitva. Az exkluzív Szaunavilág a nyugalom oázisa, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a változatos kínálatból. A több gyógymedence között Sárváron is találunk olyat, amelyben ki-be úszkálhatunk a nyitott és fedett medencék között.
Éjszakai fürdőzés a Zalaegerszegen színterápiával November 9. , 23.
Minden hónap második szombatján este 20 órától 24 óráig extra hosszabbított nyitva tartással kedveskedik a Zalaegerszegi Termálfürdő. A vendégek minden medencét és szaunát használhatnak. A program része a fényterápiás világítás, ahol több mint 10 000 izzó különböző színekben pompázva varázsolja felejthetetlenné a termál-, a gyerek-, és az élménymedencékben eltöltött időt.
Éjszakai fürdőzés Tiszakécskén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben November 16.
Romantikáztak már holdfényes estén a Tisza mellett? Ha nem, ki kell próbálniuk az esti élményfürdőzést a dél-alföldi lakosok kedvenc fürdőjében, a Barack Gyógy- és Élményfürdőben, ahol kellemes termálvíz segíti az ellazulást és a gyógyulást.  November 16-án mozival, pizza és koktél kuponnal várják az éjszakai csobbanókat. 18, és 19 órakor szaunaprogramok, 18-24 óráig Dj Göme zenés előadása, 20 órától pedig filmvetítés szórakoztatja a vendégeket.
Éjszakai fürdőbuli, azaz Sparty a Széchenyi Fürdőben, minden szombaton
Csak 18 év felettieknek szól 22.30 órától hajnali 3 óráig a buli minden szombaton. Az immár több mint tizenhét éves múltra visszatekintő SPArty rendezvénysorozat évi 50 ezer vendégével a magyar főváros egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát. Az év majd minden hétvégéjén szerveznek SPArty bulikat a Széchenyi fürdőben, ahol a vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus tánczenét.

Ide menjünk, ha őszi éjszakákon is a fürdőbe vágyunk
Sparty a Széchenyi Fürdőben
Éjszaka a barlangban Miskolctapolcán, minden szombaton
Hazánk egyik legkülönlegesebb fürdőjében, a Miskolctapolca Barlangfürdőben is rendszeresek az éjszakai fürdőbulik. Az egyébként is egyedülálló élményt jelentő barlangfürdő éjszaka talán még romantikusabb, semmihez sem hasonlítható élményt kínál. Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a fürdő szaunavilága is, ahol négy finn szaunában, egy gőzkamrában és három infrakabinban lehet felfrissülni.
Éjszakai wellness a Gyulai Várfürdőben, minden szombaton
Baráti társaságok, ifjú- és idősebb párok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness a Gyulai Várfürdőben. Testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók. Az éjszakai wellness szombat esténként vehető igénybe. A Bástya szaunában 21, 22  és 23 órakor szauna felöntések zajlanak.
Korábbi cikkünkben azon fürdők közül válogattunk, ahol rendeszeresen tartanak éjszakai fürdőzést.
További éjszakai fürdőzési lehetőségekről Fürdőkeresőnk segítségével is tájékozódhat.