Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ide menjünk, ha őszi éjszakákon is a fürdőbe vágyunk

2019. 10. 30. 16:33
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Nincs annál izgalmasabb, mikor színes fények között, vagy akár a csillagos ég alatt csobbanhatunk. Nem csak a rendezvények miatt érdemes kipróbálni, a fürdőknek ilyenkor egészen más a hangulata. Halloween habparty, szellemidézés, élő zenés fürdés, 18 éven felülieknek szóló buli és éjszakai szaunázás is bekerült a válogatásba.
Éjszakai fürdőzés Sárváron November 15.
A Happy Gang-gel bulizhatunk retro slágerekre, ha éjszaka is fürdőruhát húzunk a Sárvári Fürdőben. A fürdő éjjel 2-ig, a szauna éjjel 1-ig tart nyitva. Az exkluzív Szaunavilág a nyugalom oázisa, ahol a szaunázás szerelmesei kedvükre válogathatnak a változatos kínálatból. A több gyógymedence között Sárváron is találunk olyat, amelyben ki-be úszkálhatunk a nyitott és fedett medencék között.
Éjszakai fürdőzés a Zalaegerszegen színterápiával November 9. , 23.
Minden hónap második szombatján este 20 órától 24 óráig extra hosszabbított nyitva tartással kedveskedik a Zalaegerszegi Termálfürdő. A vendégek minden medencét és szaunát használhatnak. A program része a fényterápiás világítás, ahol több mint 10 000 izzó különböző színekben pompázva varázsolja felejthetetlenné a termál-, a gyerek-, és az élménymedencékben eltöltött időt.
Éjszakai fürdőzés Tiszakécskén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben November 16.
Romantikáztak már holdfényes estén a Tisza mellett? Ha nem, ki kell próbálniuk az esti élményfürdőzést a dél-alföldi lakosok kedvenc fürdőjében, a Barack Gyógy- és Élményfürdőben, ahol kellemes termálvíz segíti az ellazulást és a gyógyulást.  November 16-án mozival, pizza és koktél kuponnal várják az éjszakai csobbanókat. 18, és 19 órakor szaunaprogramok, 18-24 óráig Dj Göme zenés előadása, 20 órától pedig filmvetítés szórakoztatja a vendégeket.
Éjszakai fürdőbuli, azaz Sparty a Széchenyi Fürdőben, minden szombaton
Csak 18 év felettieknek szól 22.30 órától hajnali 3 óráig a buli minden szombaton. Az immár több mint tizenhét éves múltra visszatekintő SPArty rendezvénysorozat évi 50 ezer vendégével a magyar főváros egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát. Az év majd minden hétvégéjén szerveznek SPArty bulikat a Széchenyi fürdőben, ahol a vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus tánczenét.

Ide menjünk, ha őszi éjszakákon is a fürdőbe vágyunk
Sparty a Széchenyi Fürdőben
Éjszaka a barlangban Miskolctapolcán, minden szombaton
Hazánk egyik legkülönlegesebb fürdőjében, a Miskolctapolca Barlangfürdőben is rendszeresek az éjszakai fürdőbulik. Az egyébként is egyedülálló élményt jelentő barlangfürdő éjszaka talán még romantikusabb, semmihez sem hasonlítható élményt kínál. Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a fürdő szaunavilága is, ahol négy finn szaunában, egy gőzkamrában és három infrakabinban lehet felfrissülni.
Éjszakai wellness a Gyulai Várfürdőben, minden szombaton
Baráti társaságok, ifjú- és idősebb párok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness a Gyulai Várfürdőben. Testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók. Az éjszakai wellness szombat esténként vehető igénybe. A Bástya szaunában 21, 22  és 23 órakor szauna felöntések zajlanak.
Korábbi cikkünkben azon fürdők közül válogattunk, ahol rendeszeresen tartanak éjszakai fürdőzést.
További éjszakai fürdőzési lehetőségekről Fürdőkeresőnk segítségével is tájékozódhat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem