Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet

2019. 08. 16. 14:14
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Egyre több helyen kínálnak éjszakába nyúló fürdőzést, amit érdemes mindenkinek legalább egyszer kipróbálni. Egyes helyeken csendes, romantikus kikapcsolódásra van lehetőségünk, máshol zenés programot biztosítanak a hosszabbított nyitvatartás idejére. Összegyűjtöttünk hét fürdőt, ahol alkalmunk nyílik késő estig fürdőzni.

Sárvári Gyógy- és Termálfürdő

Sárváron előre meghirdetett napokon kínálnak éjszakai fürdőzést, ilyenkor a fürdő hajnali 1-ig tart nyitva, a szauna pedig hajnali fél 1-ig. A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. Az élményfürdőben mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. Van hullámmedence, bébimedence, játszóház, óriás jakuzzi, víziágyúkkal, spriccelőkapuval tarkított gyermekmedence, széles családi csúszda és 25 méteres úszómedence is.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Sárvári Gyógy- és Termálfürdő

Hagymatikum

Minden szombaton, 19:30-tól 24:00-ig csobbanhatunk az éj leple alatt a makói fürdőben. Az éjszakai belépőjegy 1500 forint, a kistérségi kedvezményes belépő 1050 forint, a Makó kártyás kedvezményes belépő pedig 750 forint. A jegyek a külső és a belső gyógymedencék, valamint a beltéri élménymedencék használatára jogosítanak. Az éjszakai fürdőzés alatt a szaunavilág is rendelkezésre áll, mely szaunabelépővel vehető igénybe. A szaunamesterek szaunaszeánsszal is készülnek.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Hagymatikum Makó

Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő több medencéjében is különböző hőfokú gyógyvízben pihenhetnek a vendégek. A Várfürdő 2013 év végén megnyílt létesítménye a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb víziparadicsoma. Káprázatos méretei – 6338 m2 összterületből 894 m2  vízfelület – miatt joggal mondható, hogy az AquaPalota élményfürdő a Várfürdő legcsillogóbb gyémántköve. Az AquaPalota élményfürdő tervezése során külön figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a baráti társaságok hangos nevetése töltse meg a teret, hanem a családok önfeledt kacaja is. A beépített számtalan élményelem – sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok, hidromasszázs eszközrendszerek – igazi wellness élményt nyújt. Az AquaPalotában előre meghirdetett időpontokban van lehetőségünk éjszakai élményfürdőzésre, a Castello Szaunaparkban pedig minden szombaton 20-24 óráig várják az éjszakai wellnessélményre vágyókat. Felöntések a Bástya szaunában: 21:00, 22:00 és 23:00 órakor. Őszi és téli szezonban a Panoráma szaunában: 20:30, 21:30 és 22:30-kor.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Gyulai Várfürdő

Rudas Gyógyfürdő

A fővárosban több gyógyfürdő is szervez éjszakai programot egy-egy különleges alkalomra, sokszor speciális tematikát is rendelve a különleges fürdőzési élmény mellé. A külföldiek körében is nagyon kedvelt Rudas Gyógyfürdőben minden hétvégén várják azokat, akik buli helyett inkább egy kis relaxálásra vágynak. A budapesti fürdő nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Minden szombaton 21:00-2:00-ig várják fürdőzésre a látogatókat.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Rudas Gyógyfürdő

Demjéni Termál Völgy

Varázslatos környezet… Akinek már volt szerencséje a demjéni fürdő kapuit átlépni, pontosan tudja, egészen más világba csöppen. Alagútjai, 1500 négyzetméter vízfelületének titkos búvóhelyei tökéletes helyszínéül szolgálnak minden korosztály szórakozásához. A Termál Völgy gyógyfürdője egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket, hajnal 2 óráig. A termálfürdő a wellness részleggel és beltéri medencéivel péntek-szombat este 24:00-ig, vasárnap 22:00-ig tart nyitva. A vidám színekkel kivilágított kültéri medencék romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtják a szikrázóan csillagos égbolt alatt. Itt minden egyes nap a fürdőzők éjszakája.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Demjéni Termál Völgy

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő egész évben várja a vendégeket. A beltéri és kültéri gyermek-, élmény- és gyógymedencék mellett wellness szolgáltatások széles kínálata biztosítja a fürdőzők kikapcsolódását. A fürdőből közvetlen átjárással juthatunk az izgalmas, 18 csúszdás Aquaparkba, ahol a gyermekeknek gyermekcsúszda sziget épült, a bátrabbakat pedig extrém óriáscsúszdák várják. A fürdő minden szombaton este 20 órától kínál éjszakai fürdőzést egészen éjfélig, ezalatt a fedett fürdő összes medencéje használható, valamint időjárástól függően a szabadtéri medencék korlátozottan használhatóak.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Virágfürdő Kaposvár

A kaposvári Virágfürdőben nem aprózzák el az éjszakai élményt! A rendszeresen megrendezett Holdfény party zenés éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál és a szauna részleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ szórakoztatja. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szauna szeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Az est különlegessége, hogy a csillagos égbolt alatt mártózhatunk meg a kültéri élménymedencében és a 38 fokos pezsgőmedencében.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Virágfürdő Kaposvár
Nyitókép: Hagymatikum 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide