Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet

2019. 08. 16. 14:14
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Akár csak azért, mert napközben nem ér rá, akár azért, mert imádja az éjszaka romantikáját, a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttünk hét fürdőt, ahol erre lehetőség nyílik.
Mi lehet jobb egy kellemes, wellness élménnyel kiegészített termálvizes fürdőnél? Talán csak egy még kellemesebb éjszakai fürdőzés. Ma már egyre több fürdő várja – főleg hétvégén – hosszabbított nyitvatartással a vendégeket, de számos helyen szerveznek speciális fürdőprogramokat is a késői órákra.

Hungarospa Hajdúszoboszló

A fürdőkomplexum Aqua-Palace élményfürdője minden pénteken és szombaton este tízig várja a pihenni és pancsolni vágyókat. A vízipalota 15 000 m2-en egyedi hangulattal, húsz medencével vár, melyek között exkluzív élménymedencék is találhatók. A fürdőzést különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy. Az aktív vízi élmények kedvelőit pedig családi és óriáscsúszda várja, a szaunázás szerelmeseinek pedig három finn szauna, két gőzkamra, infrakabin és merülőmedence áll rendelkezésére.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Hungarospa Hajdúszoboszló

Sárvári Gyógy- és Termálfürdő

Sárváron is este 10-ig várják a fürdőzni vágyókat, ráadásul itt előre meghirdetett napokon éjszakai fürdőzést is kínálnak, ilyenkor hajnali kettőig pihenhetünk, vagy programtól függően bulizhatunk a fürdő területén. A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. Az élményfürdőben mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. Van hullámmedence, bébimedence, játszóház, óriás jakuzzi, víziágyúkkal, spriccelőkapuval tarkított gyermekmedence, széles családi csúszda és 25 méteres úszómedence is.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Sárvári Gyógy- és Termálfürdő

Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő több medencéjében is különböző hőfokú gyógyvízben pihenhetnek a vendégek. A Várfürdő 2013 év végén megnyílt létesítménye a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb víziparadicsoma. Káprázatos méretei – 6338 m2 összterületből 894 m2  vízfelület – miatt joggal mondható, hogy az AquaPalota élményfürdő a Várfürdő legcsillogóbb gyémántköve. Az AquaPalota élményfürdő tervezése során külön figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a baráti társaságok hangos nevetése töltse meg a teret, hanem a családok önfeledt kacaja is. A beépített számtalan élményelem – sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok, hidromasszázs eszközrendszerek – igazi wellness élményt nyújt. Az AquaPalotában minden szombaton este 20-24-ig éjszakai fürdő- és wellness élményre várják a vendégeket.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Gyulai Várfürdő

Rudas Gyógyfürdő

A fővárosban több gyógyfürdő is szervez éjszakai programot egy-egy különleges alkalomra, sokszor speciális tematikát is rendelve a különleges fürdőzési élmény mellé. A külföldiek körében is nagyon kedvelt Rudas Gyógyfürdőben minden hétvégén várják azokat, akik buli helyett inkább egy kis relaxálásra vágynak. A Rudas nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Pénteken és szombaton 22.00-04.00-ig várják koedukált fürdőzésre a látogatókat.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Rudas Gyógyfürdő

Demjéni Termál Völgy

Varázslatos környezet… Ez nem pusztán elcsépelt frázis, hiszen akinek már volt szerencséje a demjéni fürdő kapuit átlépni, pontosan tudja, egészen más világba csöppen. Alagútjai, 1500 négyzetméter vízfelületének titkos búvóhelyei tökéletes helyszínéül szolgálnak minden korosztály szórakozásához. A Termál Völgy gyógyfürdője egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket, hajnal 2 óráig. A termálfürdő a wellness részleggel és beltéri medencéivel péntek-szombat este 24:00-ig, vasárnap 22:00-ig tart nyitva. A vidám színekkel kivilágított kültéri medencék romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtják a szikrázóan csillagos égbolt alatt. Itt minden egyes nap a fürdőzők éjszakája.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Demjéni Termál Völgy

Aquaworld Resort Budapest

A főváros kedvelt élményfürdője speciális hétvégi éjszakai programokat kínál a vendégeinek. A fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és 11 darab, összesen közel 1 kilométer hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. Az Aquaworldben a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Aquaworld Resort Budapest

Virágfürdő Kaposvár

A kaposvári Virágfürdőben nem aprózzák el az éjszakai élményt! A rendszeresen megrendezett Holdfény party zenés éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál- és a szauna részleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ szórakoztatja. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szauna szeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel a csillagos égbolt alatt gondoskodik az est különlegességéről.
Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet
Virágfürdő Kaposvár
Nyitókép: Aquaworld Resort Budapest

Pelion Extra nyitási akció

A tapolcai Hotel Pelion az idei nyárra felejthetetlen élményekkel és a megszokott vendégszeretettel készül. Nyitási csomagjuk akár 7160 Ft kedvezménnyel foglalható online. Kattintson a részletekért...Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide