Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Tarolt a sárvári fürdő

2015. 12. 11. 20:47
Forrás: Turizmus Online
Fürdőzés
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő az országban egyedüliként 4 kategóriában is 5 csillagos minősítést kapott.
A minősítés a Nemzetgazdasági Minisztérium által létrehozott és működtetett nemzeti tanúsító védjegy, melynek alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a fürdőszolgáltatás minőségére és a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalára. A sárvári fürdő gyógyfürdő, élményfürdő, wellnessfürdő és strandfürdő kategóriákban szerezte meg a legmagasabb besorolást.
A Magyar Fürdőszövetség héttagú minősítő bizottsága egy kétnapos audit során vizsgálta meg a sárvári fürdőt egy olyan szempontrendszer alapján, ami kategóriánként kiterjedt a műszaki, a higiénés, a vízkezelési, az infrastrukturális feltételekre, a kínálat és szolgáltatások választékára és színvonalára, valamint a humán felkészültségi és szakképzettségi követelményekre.
A minősítést a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár és Mogyorósi Ferenc a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Bizottságának elnöke adta át Vancsura Miklósnak, a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatójának. Ezen a közgyűlésen a sárvári fürdő a fent említett minősítéseken kívül még egy díjat is átvehetett: „Az év fürdője” országos közönségszavazáson Hajdúszoboszló után a második legtöbb szavazatot kapta.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...