Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről

2019. 01. 05. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A gyerekek legjobb nyári fürdős emlékei kétségtelenül a csúszdázáshoz kötődnek, számos fürdő már beltéri csúszdákkal is rendelkezik, ezzel adva meg az egész éves élményszerzés lehetőségét.

Aquapark Tatralandia

Közép-Európa egyik legnagyobb vízi vidámparkja a liptószentmiklósi Tatralandia, amely a síszezonban is várja a látogatókat. A hatalmas területen, rengeteg szórakoztató elemet és medencét magába foglaló élményfürdő legnagyobb vonzereje az egész évben működő hat beltéri csúszda jelenti, köztük a Tornadoval, amely Közép-Európa leghosszabb vízi örvényes tobogánja. A 101 méter hosszú, rafting élményt idéző száguldás mellett 9 beltéri medencében fürdőzhetünk.
Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről
Aquapark Tatralandia

Napfényfürdő Aquapolis

A négy évszakos vízi városban, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban 9 beltéri csúszda, és élménymedence várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Mielőtt lecsúszna a csúszdákon, lélegzetelállító látványban lehet része, hiszen a toronyból 360°-os panorámaképet kaphat a városról. Összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll rendelkezésre, ebből a 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszda Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb. Az Anaconda mellett van még hagyma alakú, ami egy nagy tölcsérbe érkezik. A kamikaze-val akár 2 mp alatt le lehet érni, de a gyermekmedencében természetesen bébicsúszdák is találhatók.
Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről
Napfényfürdő Aquapolis

Aquarius Élményfürdő

A nyíregyházi Aquarius fürdőjében a fiatalok részére olyan élményvilág épült, ahol hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal készült vadvízi sodrófolyosó, különböző óriáscsúszdák is várják a legbátrabbakat. Kamikaze csúszda, családi csúszda, óriás csúszda, black hole csúszda, vadvízi sodrófolyosó vízbefúvásokkal, vízfüggönnyel és barlanggal. A gyermekvilág részlegen a kicsiket íves, verseny, és elefántos csúszda várja.
Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről
Aquarius Élményfürdő

Demjéni Termál Völgy

A Demjéni Termál Völgy hegybe süllyesztett, 24 méter átmérőjű és 25 méter mélységű csúszdatornyához nem kevesebb, mint 550 méternyi csúszófelület tartozik. A legmagasabb pontjára látványlift juttatja el vendégeket. Tetején van a kiinduló pontja annak a kétpályás fotocellás kamikaze óriáscsúszdának, mely 25 méter magasról érkezik a mélybe. A különleges UFO, a kanyargós Anakonda és a szuper gyors Turbó csúszda található még meg e látványában egy vulkán belsejét idéző csúszdavilágban.
Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről
Cascade Barlang- és Élményfürdő (Demjéni Termál Völgy)

Aquaworld

A télen-nyáron is használható budapesti Aquaworld 19 medencével és 11 csúszdával 4 000 m2-es vízfelületen kínál élményeket. Hegyi patak névre hallgató csúszdája különleges kialakítású, hagyma csúszdája átlátszó, a családin pedig magasságkorlátozás sincs. A legegyedibb mégis a szivárvány, a fekete lyuk és az UFO hang és látványvilága magával ragad, így ne csukjuk be a szemünket, miközben zuhanunk. Ezeket csak úszógumikkal vehetjük igénybe. Ha már fáznánk a medencékben, akkor irány a termálvizes jakuzzik valamelyike, ami biztosítja izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását.
Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről
Aquaworld Resort Budapest

Gyulai Várfürdő

A Dél-Alföld leggazdagabb víziparadicsoma a Gyulai Várfürdő Aquapalotája. Az egész komplexum legszembetűnőbb része a két hatalmas óriási csúszda, ami több 10 méter magasságról indulva megjárja egy vulkán belsejét is, majd, mint a láva, úgy tör ki belőle, a végén a hűsítő vízbe csobbanunk. Azért, hogy a lecsúszás még feledhetetlenebb legyen, különböző vizuális effektekkel érzéki csalódásokat idéznek elő. A Fényalagút testcsúszdán a megszokott test csúszásra van lehetőség, a Fel(l)ejtő fánkos csúszdán viszont hatalmas fánkos csúszással lehet végig száguldani, hogy az élmény minél extrémebb legyen.
Télen sem kell lemondanunk a csúszdás élményekről
Gyulai Várfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Korlátlan élmények Szegeden!

Időjárástól függetlenül élvezze a nyarat: csúszdázzon az Aquapolis külső és belső óriáscsúszdáiban és relaxáljon a Csendes wellnessben! Gyermekanimációs programok Szegi Tekivel, a szálloda kabalateknősével!Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide