Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Töltse fel magát Zalakaroson a természet erejével

2020. 09. 30. 10:20
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

A Zalakarosi Fürdőn ősszel sem állnak meg a vizes kalandok, sőt igazán még csak most kezdődik az élet a wellness imádók számára. 

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni: ép testben ép lélek. A Zalakarosi Fürdőn mindkettőre rálelhet, hiszen a többezer méter mélyről feltörő gyógyvíz ereje és a hely egyedi atmoszférája együttesen segít ebben. 

 

Tüzes fuvallat a szaunavilágban

Megérkeztek a hűvösebb hónapok, beköszöntött a meteorológiai ősz, elérkezett az idő, hogy egy tartalmas wellness élménnyel magunkat is töltőre tegyük, ne csak a telefonunkat. Nincs is jobb hely erre, mint a fürdő új szaunavilága, ahol a fürdő szaunamestereinek vezetésével megsokszorozódik a szaunázás élménye. Különleges hangulatú szauna ceremóniákon kapcsolódhat az őszhöz, ahol illatok és ízek segítségével egy másik világba repítenek érzékein keresztül.

 

Szaunavilág egyik szaunája Zalakaroson

Szaunavilág egyik szaunája

 

Hogy mi is a felöntések lényege? A levegő folyamatos ventillációjával biztosítják - természetesen a fokozatosság elvén - azt az élményt, amellyel a szaunázás jótékony hatásait a legmagasabb szinten élvezheti. Méregtelenít, feltölt, serkenti a vérkeringést, egyszóval: felfrissít, és energiáit megsokszorozva folytathatja mindennapjaidat egy wellness nap után. 

 

Októbertől minden hétvégén indul a “Tüzes fuvallat” elnevezésű szauna programsorozat, ahol részt vehet egy különleges Kányaváry Borszeánszon, majd csokoládékkal, aszalt gyümölcsökkel és a Halloween hangulatában sütőtökkel folytatódik az október. 

 

Programért kattintson ide! 

 

Gyógycentrum

A természet csodája az a különleges víz, amely több ezer méter mélyről tör fel, telis-tele ásványi anyagokkal és életerővel, ami feltölt, pihentet és egyben elvarázsol. A Zalakarosi Fürdő megújult gyógycentrumában egy igazán különleges élményben lehet része: most már a sós vizet nem csak a tengerben, hanem a medencében is élvezheti, mindazonáltal kiváló élettani hatásaiból is meríthet egy jó nagy kanállal. Ugyanitt gyógyvizes és termálvizes medencék is kényeztetik az érzékeit, a gyógykertben pedig egészen novemberig szabadtéren az üde friss levegőn töltekezhet.   

 

Gyógycentrum a Zalakarosi Fürdőben

Gyógycentrum a Zalakarosi Fürdőben

 

Családi élmények

A Zalakarosi Fürdő élményfürdője a Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyermekbarát komplexuma, ahol az itt töltött idő biztosan a családi emlékkönyvek része lesz, és ahova biztos még egyszer vissza kell jönnöd. 

 

Élményfürdő, beltéri gyermekvilág, csordultig tele élményekkel. Itt minden Rólad és a családodról szól. Vizes játszótér spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a vizes kalandokat. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, mászhatnak kötélhálón, versenyezhetnek a tekergő-kanyargó csúszdákon. A vizes gyermekbirodalomban felfedező útra indulhatnak a gyerkőcök. 

 

Gyerekvilág Zalakaroson

Gyerekvilág Zalakaroson

 

Ha a kicsik a vizes élményekben egy kis szünetet tartanak, beltéri száraz játszótérrel, kreatív kuckóval, játszóházzal, és szárazföldi táncos programokkal, vetélkedőkkel találkozhatnak, mindig az adott évszaknak, ünnepnek megfelelően. Halloween buli, Mikulás ünnep, Karácsonyi készülődés, Csillagvarázs ünnep… és még sorolhatnánk mi minden vár a junior korosztályra az ősz és a tél folyamán. 

 

Zalakaros a desztináció egyik legkedveltebb családi üdülőhelye, megszámlálhatatlan vizes élménnyel, programokkal, ahol a gyermekekkel utazó családok - beleértve az egészen pici babával érkezőket is - kényelmesen érzik magukat. 

 

 

 

Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ajándék éjszaka 4=5!

Töltsön 5 pihentető éjszakát Cserkeszőlőn, és ebből 1 éjszakát fürdőbelépővel ajándékba kap! Foglaljon most! Megnézem