Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Újabb díjat kapott Bükfürdő

2017. 05. 15. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Nemrég adtunk arról hírt, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nemzetközi EuropeSpa elismerést kapott. Az idén fennállásának 55. jubileumát ünneplő fürdőt az Év Gyógyfürdőjének is megválasztotta egy turisztikai magazin.

Olvasók és szakmabeliek szavaztak

Az Utazó Magazin idén is a Turizmus és Profit szakmai konferencián adta át 2016 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat. Az olvasók és a szakmabeliek szavazatai alapján kerültek kihirdetésre az elismerések a Hotel Moments**** Budapest rendezvénytermében.
Újabb díjat kapott Bükfürdő
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum
A konferenciát Nyitrai Zsolt, stratégia társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízottja nyitotta meg, aki beszédében elmondta, hogy az ágazat jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez és a munkahelyteremtéshez. A turizmus mára már több mint 350 ezer embernek ad munkát, és a szektorban 45 ezer kis- és középvállalkozás működik – hangsúlyozta.
 
Az átadón az Év Gyógyfürdője díjat a szavazatok alapján a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nyerte el. A díjat Schaffer Adrienn, a Büki Gyógyfürdő Zrt. értékesítési és kommunikációs igazgatója vette át Nyitrai Zsolttól és dr. Érsek M. Zoltántól, Az Utazó Magazin főszerkesztőjétől.
Újabb díjat kapott Bükfürdő

További díjazottak

Az év üzleti szállodája 2016-ban a The Ritz-Carlton Budapest lett, wellness szállodája a miskolctapolcai Avalon Resort & Spa, konferencia szállodája a Continental Hotel Budapest, városi szállodája a Hotel Moments Budapest, új családbarát szállodája a noszvaji Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, családbarát szállodája a Kolping Hotel, szállodaüzemeltetője a Service4You Hotel Management, légitársasága a Turkish Airlines, utazási irodája az OTP Travel, wellnessfürdője a Hungarospa, az év fővárosi étterme a Costes, vidéki étterme az Anyukám Mondta, all inclusive étterme a Trófea Grill Király utca, autókölcsönzője az AVIS, városa Nyíregyháza lett.
Fotó: Fényes Gábor

Szóljon hozzá