Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Megnyílt az új szaunavilág a Zalakarosi Fürdőben

2019. 12. 20. 16:11
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
December 20-án adták át a Zalakarosi Fürdő legújabb attrakcióját, a közel félmilliárd forintból épült új szaunavilágot az ország egyik legnagyobb szaunájával.

Ez lesz az új szaunavilágban

A fedett élményfürdő mellé épült, azon keresztül megközelíthető kétszintes komplexumban egy 60 fős finn szauna – ez lett az ország egyik legnagyobbja – egy szintén nagy befogadó-képességű gőzkamra, egy aromaszauna, egy hideg- és egy melegvizes merülőmedence, egy jacuzzi valamint egy jégadagoló kapott helyet. A szaunacentrum területén egy hatalmas pihenőtér is kialakításra került, ahol egyszerre akár 100 vendég is ejtőzhet.
A szaunák használatához külön 1000 Ft-os jegyet kell váltani, illetve az új, ide is érvényes komplex belépő ára is ennyivel lesz drágább, mint az eddigi komplex belépő.
Gőzkabin a Zalakarosi Fürdőben
Gőzkabin a Zalakarosi Fürdőben

Felöntéseket is rendszeresen tartanak

A finn szauna méretei miatt kifejezetten alkalmas szaunaprogramok rendezésére. A Zalakarosi Fürdő négy szaunamestere minden hétköznap három, hétvégén négy alkalommal tart majd felöntéseket, azonban rendszeresen fognak külsős szaunamesterek is szerepelni fürdőben.
Az első két ilyen alkalom december 23-án és december 27-én lesz.
23-i esemény különlegessége, hogy az 1965-ben nyílt, és idén 54 éves fürdőbe a zalakarosi lakosok 54 Ft-ért válthatnak jegyet és ugyanekkora összegért (tulajdonképpen tehát ingyen) léphetnek be a szaunavilágba és vehetnek részt a felöntéseken is.

Jó évet zár a fürdő

2019-ben ez a második nagyobb beruházás, ami befejeződött a zalai fürdőhelyen, hiszen a nyár folyamán adták át a teljesen felújított gyógycentrumot.
A komplexum megnyitóján Cziráki László vezérigazgató elmondta, hogy a Zalakarosi Fürdő 2018-ban 650 ezer vendéget fogadott. Idén előreláthatólag annak ellenére fogják ezt a látogatottságot is felülmúlni, hogy a fürdő területén egész évben építkezés, felújítás zajlott, így nem tudtak teljes kapacitással üzemelni.
Az alábbi képre kattintva galéria nyílik, ahol több kép is látható az új szaunavilágról.
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide