Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

2018. 12. 04. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Önök is vágynak pár nyugodt napra, szeretnének egy kicsit kiszakadni az ünnepek előtti hajszából? Esetleg jól esne néhány nap pihenés távol a nagyváros zajától karácsony után? Keszthely gyönyörű belvárosa, a Hévízi-tó gyógyító ereje és a Balaton észak-nyugati csücskének vagy az Őrségnek ünnepi békéje elvarázsolja az ide érkezőket.
Nem kell, hogy a karácsonyi ünnepek környéke a rohanásról, a sütés-főzésről szóljon, e napoknak nem erről kellene emlékezetesnek maradniuk. A karácsony és az év vége a megnyugvás, a pihenés időszaka, amikor egy kicsit több időnk jut azokra, akik igazán fontosak nekünk, amikor végre egy kicsit a családdal és magunkkal is törődhetünk. Aki tökéletes ünnepet szeretne, annak érdemes pár napra kiszakadni a nagyváros forgatagából és élvezni az együtt töltött időt. De vajon mi kell a tökéletes kikapcsolódáshoz? A finom étel, a színvonalas és nyugodt környezet és a barátságos fogadtatás elengedhetetlen összetevői a kellemes kikapcsolódásnak, amelyet a pihentető wellness, a gyógyító termálvíz, a természetjárás, a sport vagy a kulturális programok tesznek teljessé. Ha olyan úti célt keresnek, ahol mindez együtt várja a családját, ahol mindenki megtalálja, amire vágyik, érdemes felkeresniük az Abbázia Group szállodáit a Hévízi-tó közelében és az Őrség dombjai között!
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés
A Club Dobogómajor Hévíz határában kínál otthonos apartmanokat és stúdiószobákat a pihenni vágyó családok, párok, baráti társaságok számára. A hévízi Tófürdő bejáratától alig 5 perces sétányira található szállodához hatalmas autómentes zöld övezet, saját wellness részleg és zalai különlegességeket is kínáló saját étterem tartozik, de lehetőség nyílik sportolásra, akár a fedett teniszpályákon, wellness kezelések igénybevételére és kirándulásokra is. A hévízi szálláshely négylábú kedvencét is tárt kapukkal várja.
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés
A Hotel Kalma **** Superior is Hévíz szívében, a Tófürdőtől csupán 2 percnyi sétára található. A felnőttbarát szálloda a gyönyörűen berendezett apartmanok és szobák, valamint a gasztronómiai különlegességeket is felvonultató színvonalas étterem mellett exkluzív gyógyászati részlegével is várja vendégeit, ahol a hagyományos hévízi kúrán kívül egyéni igényekre szabva vehetők igénybe gyógy-, és wellness szolgáltatások.
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés
Aki pedig idilli családi szálláshelyet keres, minél közelebb a természethez, annak ki kell próbálnia az Őrség szívében, Márokföldön található Abbázia Country Clubot. Az érintetlen őrségi természet felejthetetlen sétákra, kirándulásra és nagy családi lakomákra és közös játékra csábít. Autentikus programok, hagyományos őrségi ételek, igazi vidéki hangulat és élmények várják itt a vendégeket. A hotel, amely évek óta az Év kutyabarát szállodája a család kedvencét is elkényezteti: kutyás bekészítés, kutyamedence, nincs négylábú, aki ellen tudna állni mindennek.
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés
Az ünnepi időszakra az Abbázia hotelek különleges ajánlatokkal kedveskednek vendégeiknek. A Club Dobogómajor az adventi idején minimum két éjszakás foglalás esetén félpanziós ellátást, masszázskupont, sportolási lehetőségeket és wellness használatot biztosít. A kisgyerekkel érkezőket családi programok, játszóház és gyerekprogramok is várják. Hasonlóan kedvező lehetőség kínálkozik a pihenésre a karácsony és szilveszter közötti időszakban is.
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés
Akár a karácsonyt is itt töltheti a család, az év legszebb ünnepén a díszbe öltöztetett szálloda exkluzív fogásokkal, forralt bor és tea partyval, ünnepi koncerttel várja az ide érkezőket.
Az év búcsúztatása is tökéletes lehet, ha feliratkoznak a hotel szilveszteri partyjának vendéglistájára. A csillogó óévbúcsúztató ünnepségen a kulináris kalandokról és a kényelemről a hotel professzionális személyzete, az igazi forró hangulatról pedig a Reinas del Ritmo és Retro DJ gondoskodik. A szilveszteri ajánlatot választók az elegáns party és a félpanziós ellátás mellett a hotel wellness és családi szolgáltatásit is igénybe vehetik, pihenésüket pedig ajándék masszázzsal egészíti ki a szálloda.
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés
A Hotel Kalma **** Superior ünnepi ajánlatai a nyugalomra vágyó párok, a gyógyulni vágyók számára kedvezők igazán. A kényelmes tágas szobák zavartalan pihenést ígérnek, a félpanziós ellátás pedig valódi zalai gasztronómiai élményt kínál. A wellness és gyógyászati szolgáltatások mellett különféle sportolási lehetőség is várja a vendégeket.
Aki még az ünnepek előtt, az adventi időszakban szeretne egy kicsit „rákészülni” a karácsonyi zsongásra, annak érdemes a szálloda Hévízi vitalitás – relax csomagját választani, ahol a pihentető wellness kényelem mellé a vitalitás gyógyprogramban gyógykezeléseket is biztosítanak a vendégeknek.
 A boldog ünnepek záloga, a nyugodt pihenés

Szállásajánló

Hotel Kalma*** superior

Hévíz
Fürdő a közelben: Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
városivárosi
gyógygyógy

Club Dobogómajor*** superior

Cserszegtomaj
Fürdő a közelben: Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
állatbarátállatbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
További szállások