Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros

2017. 06. 13. 07:43
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Itt a nyár és még nem találta meg a megfelelő nyaralóhelyet a családnak? Egy olyan helyet keres, ahol az időjárás függvényében sem kell aggódni a programok miatt, mert nemcsak a napfényes, de az esős nyári napokon is jól elfoglalja magát és garantáltan jól szórakozhat a család apraja - nagyja?
Ha ilyen nyaralóhelyre vágyik, ne keresse tovább, mi megtaláltuk: indulhat is a család a zalakarosi Hotel Karos Spa-ba!
Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros
Ha gyerekkel indulunk nyaralni, egyetérthetünk abban, hogy rendkívül fontos olyan helyszínt, szállodát találnunk, ahol odafigyelnek a legkisebbek szórakoztatására is. A zalakarosi Hotel Karos Spa mindig is nagy gondot fordított arra, hogy a gyerekek is elfoglalják és időjárástól függetlenül, a szállodai falai között is jól érezzék magukat.
Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros
Szakképzett óvónőik egész évben várják a piciket kreatív játékokkal és foglalkozásokkal, ingyenes gyerekfelügyelettel. Az idei esztendőre pedig igazi szenzációval állnak elő: a nyárra megnyitja kapuit a Kockajáték LEGO® Játszóház!

Generációk kedvenc építőjátéka

A LEGO® kockajáték, amely generációk óta a legnagyobb kedvenc az építőjátékok között, szuper programokat, emlékezetes élményt kínál az egész családnak. Kockajáték LEGO® Játszóház tematikus programok és szakértő animátorok várják kreatív foglalkozásokkal a kisebb és nagyobb csemetéket, vagy akár a velük érkező szülőket is. A közkedvelt építő nyújtotta kreatív játéklehetőségek során mindenki megismerheti a LEGO® építés csínját-bínját! A játszóház animátorai kalandos feladatokkal és próbatételekkel számítanak a gyerekekre, akik járműépítés, logikai feladványok és valódi LEGO® küldetések során barangolhatják be a szuper birodalmat.
Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros
A lányok biztosan imádják majd a LEGO® Friends™, LEGO® Elves™ figuráit, a fiúk pedig garantáltan megtalálják számításukat a LEGO® City™, LEGO® Nexo Knights™ készletek kínálatában. A Kockajáték LEGO® Játszóházban terepasztalok és kiállítás, gyermek mozi, valamint távirányítós LEGO® vonat is szórakoztatja a gyerekeket. A legügyesebb csemeték nyerhetnek is munkájukkal, hiszen ha lefotózzák, amit a játszóházban építettek, nyereményjátékon vehetnek részt, melynek végén nagyszerű ajándékokat kapnak.

Játékos programok az egész család örömére

A zalakarosi Hotel Karos Spa nem szűkölködik játékos programokban: a kézműves foglalkozások, bábelőadások, vetélkedők, készségfejlesztő játékok vagy a vízi kincskereső remek szórakozást kínálnak az egész családnak. Különféle sportprogramokon, edzéseken vehetünk részt, sőt versenyekre is benevezhetünk. A játék és a strandolás után pedig zenés estek és vízi zene andalítják el a gyerekeket és a felnőtteket a Hotel Karos Spa-ban. A hétvégi és esti programokon énekes, táncos, bábos és fitnesz sztárvendégek várják a látogatókat.
Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros

Pihenés extra kedvezményekkel

A zalakarosi Hotel Karos Spaban most extra kedvezményekkel várnak minket, minimum 5 éjszakás foglalás esetén snack ebédet kínálnak a szálloda Családi nyári falatozójának megújult kínálatából, minimum 7 éjszakás foglalás esetén a snack ebéden felül ajándékba kapjuk a strandbelépőt a Zalakarosi Fürdő Adrenalin Csúszdaparkjába és Vízipók - Csodapók Mesestrandjára, valamint a zalaszabari KalandoZoo élményparkba is.
Családi nyaralást tervez? Irány Zalakaros

Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport